Diabaikan...

Monday, June 16, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Dah lama btol mengabaikan Yana Pink Blossom. Hati ni melonjak² nak blogging tiap² hari, tapi lately ni banyak betol halangan dan dugaan di sekeliling. Banyak benda yang membantutkan keinginan tu. Lagi kurang 2minggu nak hadap 1st paper untuk final exam. Tapi last week masih lagi terhegeh² menyiapkan 2 group assignment. Ada hutang lagi 1 test yang due on 25th June. Huwaaaa....semester ni quit tough jugak, sampai assignment & test boleh extended sampai nak final exam....

Btw, thanks pada semua yang x jemu² singgah kat sini, menjengah walau sekejap, tinggalkan komen di entri dan tinggalkan jejak di kotak cbox. Thank you very much.... Lepas habis exam 9 Julai nanti baru btol² free, baru btol² merdeka... Masa tu harus la kaw² bw ke blog korang semua. 





You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe