Exam Fever Returns....!!!

Monday, June 23, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Orang lain kan tgh sibuk menghitung hari untuk sambut Ramadhan Al-Mubarak. Yana punya special case cket lah, berdabel sambutan ni. Selain duk hitung hari nak puasa, Yana tengah hitung hari nak hadap final exam. Huwaaaa...sebenarnya hadap paper exam sehari sebelum puasa, and the rest 3 papers semua dalam bulan puasa. 

Ommmm...ommmm... X bestnya tu kena jawab exam dalam bulan puasa. Dalam dewan xboleh nak minum, makan gula2....dan semua tu akan buat Yana mengantuk! Uhukkk... Tapi mungkin ada hikmahnya juga kan. Semoga bulan Ramadhan nanti bawa seribu keberkatan kepada kami student2 yang duk hadap exam paper ni.

Copy Cat Mr. Google

Copy Cat Mr. Google

Mood kerja dah ke laut ni...xde hati nak kerja dah! Ermmm....hari Jumaat start cuti, hari Sabtu 1st paper. Next papers on 1, 3 & 9 July. So cuti start 27 Jun hingga 9 Julai 2014. X sabar nak merdeka untuk semester 7 ni. Tolong doakan yang terbaik untuk Yana k.

PEACE (^^,) xoxo



You Might Also Like

5 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe