Teringin Ke Spa...

Monday, June 16, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Rasanya dah lama btol tak menjejakkan kaki ke spa. Last time, pertengahan tahun lepas. Huwaaa...sekarang ni kebanyakan masa memang stress je manjang. Kulit pun memang makin bermasalah. Kalau dapat ke spa, mesti bestttttt.......

Korang yang biasa ke spa tu...boleh cadangkan spa yang bagus? Area Putrajaya atau yang berdekatan. Yana biasa jejak kaki kat D'Aura Spa jer, sebab ada membership kat c2. D'Aura Spa ni banyak branch, ada di Putrajaya, Bangi, Seri Kembangan. Yana biasa pergi di Presint Diplomatik, Putrajaya. 

So far, service sangat bagus...layanan pekerja pun tip top. Tapi xpasti la dari segi harga. Mungkin kat spa lain boleh dapat yang lagi murah. Tapi bagi Yana, its price still affordable, sbb dia well-known spa kan.


Ni membership card. Boleh pergi lagi 2 sesi, lepas dah penuh kad ni, boleh redeem 1 free treatment. Ermmm...sape nak teman? Jom pergi spa.....

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe