Tukar Profesion

Tuesday, June 17, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Petang² macamni feel kerja dah xde. Rasa nak balik...mengantuk! Kalah zombie FIFA kan!!! Hahaha...
Korang...pernah tak korang rasa nak tukar profession korang eh? Ermmm...kadang2 datang rasa boring bila duk hadap keje sendiri kan. Boleh dikatakan kerja yang sama....tahap kebizian pun tetap sama. Kadang2 dah sampai sabtu ahad pun, xleh nak enjoy weekend tu, sbb asyik duk fikir kerja.

Kalau korang diberi peluang untuk tukar profession, apa yang korang pilih???

Yana pulak....dari SECRETARY
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Teringin nak tukar jadi TEACHER! Boleh tak???


Hihihi. Ada peluang tak nak jadi cikgu? Memang berbeza bidang keje kot.
Hehehe....


You Might Also Like

8 person(s) poked me!

  1. betul yana..stuju sangat2...nani pon dah pk nak tukar bidang kerja..nak jd suri rumah sepenuh masa..akeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...klu fulltime housewife berbayar, nak lah jugak.
      Hahaha...

      Delete
  2. Boleh aje .. hehe .. best ke jadi secretary ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best jugak.....tp rasa macam nak cuba suasana yang berbeza jer.
      Hahahaha...

      Delete
  3. nak jadi cikgu gak..tapi belum rezeki g huuu..sis doakan ya saya cepat dapat posting :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa...yeker? Xpela, atleast tgu posting je kan. Semoga dipercepatkan & dipermudahkan semuanya yer. cepat2 dapat title cikgu yer (^^,)

      Delete
  4. Hehe.. zara nak jadik polis kalo bleh tukar profession keja tu.. miahaha.. polis pendek.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa...klu macam tu, ujian fizikal pun x lepas. Same size lah kita ni...
      Hahahaha....

      Delete

Google+ Followers

Subscribe