#40 CPUV Nuffnang : Kastam Malaysia

Monday, July 14, 2014


Assalamualaikum w.b.t.


Alhamdulillah...masih ada CPUV daripada Nuffnang yang nak masuk ke blog ni. Walaupun entri terkini segan silu je nak terupdate. Huhuhu... Xde masa yang sesuai nak update2 entri ni. Internet kat ofis pulak dah banyak yang kena block. Certain2 blog xboleh nak buka pun. Balik rumah...biasa la sibuk dgn masak & kerja rumah...bila dah penat malas nak on laptop plak.

Haishhh....banyak btol alasan kan. Xpela...btw, thanks a lot Mr.Nuffnang yang baik hati.



You Might Also Like

10 person(s) poked me!

  1. Iklan kastam ni ada gak terpapar kat blog sy tp cek nuffnang tak ada pun. Pelik...
    Jom terjah entri terkini MINDAKABUR : Bluestacks Menjalankan Aplikasi Android Pada Komputer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jia, klu xdpt CPUV pun...mmg dia akan keluar display jgk...
      Kalau ada yg klik, maybe boleh dapat untuk CPC...

      Delete
  2. tahniah... sy cuma dapat CPC je.. huhu..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. TQ Humairah. Alhamdulillah...boleh la cket kan, x la masyuk mana pun (^^,)

      Delete
  4. wahhh.. makin bertambah rezki. meh share ngn ecah. taniah btw =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi...nak share apa je syg...akak bukan expertise pun.
      Bernasib baik je kot...hehe :D

      Delete
  5. tahniah..sy pun dpt tp tunggu2 xnmpak pun iklan kt blog...huhuhuuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ. Insyaallah....iklan ni kdg2 pun sengal juga. Even dapat CPUV, bkn selalu pun dia keluar kat blog. Hihihi....

      Delete

Google+ Followers

Subscribe