#41 #42 # 43 CPUV Nuffnang

Thursday, July 17, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Entri ni untuk triple CPUV daripada Mr.Nuffnang.

14 Julai : Waku Doki Campaign
14 Julai : uMobile Prepaid Free Meal
15 Julai : Fashion Pitch

Terima kasih banyak2 kat Mr.Nuffnang yang baik hati. Alhamdulillah, walaupun x masyuk mana pun...tapi atleast ada passive income daripada blog ni. 


Yang paling menarik CPUV Waku Doki Campaign tu. Nama tu unik sekali. Yana google juga la apa maksud Waku Doki Campaign tu. Rupanya iklan daripada Toyota. Hihi...siap ada Waku Doki Dance lagi hokey. Kalau korang nak tahu info lanjut, korang boleh tengok kat SINI

Sebenarnya entri ni dah buat 2 hari lepas lagi. Tapi x sempat nak publish. Duk hold2 sampai hari ni baru ada peluang untuk publish.

Korang dah habis shopping raya ker? Yana dah 90%...weekend ni last round shopping, biskut raya's hunting. Hehehe... Beli kuih tunjuk jer...xde masa nak buat sendiri. Boleh la 'tunjuk' sejenis dua untuk bawak balik kampung.

PEACE (^^,)


You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. Rezeki ramadhan, boleh la kumpul duit raya..hehe..tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie, boleh la topup yang mana kurang tu. Hihihi (^^,)

      Delete

Google+ Followers

Subscribe