Final World Cup 2014 : GERMANY vs ARGENTINA

Monday, July 14, 2014


Assalamualaikum w.b.t. & Salam 16 Ramadhan 1435H


Akhirnya tamat juga FIFA World Cup Brazil 2014. Kemenangan milik Germany. Tahniah Germany, sememangnya anda memang layak untuk memiliki Trofi World Cup tu. Starting till ending memang dorang performed & best. Lepas ni semua dah boleh focus pada puasa & raya pulak yer.


Gambar di atas adalah tidak berkaitan dengan Germany @ Argentina....saja nak tempek gambar David Beckham & his boys. My best football player ever.

PEACE (^^,)





You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. Demam world cup dah habis eh? Hhaha. tak amik peduli langsung~ T__T

    ReplyDelete
  2. Ha'ah...dah habis pagi tadi. Saya pun xde la follow sgt pun...sbb hubby yg follow, so amik taw lah jgk sikit2, kdg2 teman dia tengok jgk... Hahaha (^^,)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe