#44 CPUV Nuffnang : Air Asia Go - Korea Sale

Wednesday, August 06, 2014


Assalamualaikum w.b.t.


Alhamdulillah...agak lama juga CPUV Nuffnang sepi kat blog ni. CPUV baru lah maksudnya. Last dapat CPUV 14 & 15 Jul haritu. Tapi dalam tempoh xdpt CPUV baru tu, still ada 2,3 CPUV yang masih on going. Tapi xpela...sebab dalam tempoh tu Yana pun xsempat nak update blog ni.

Apa pun...alhamdulillah dapat CPUV Air Asia Go - Korea Sale. Siapa yang pasang niat nak melancong pergi Korea tu, boleh lah survey2 yer...memang tgh offer murah2, flight + hotel + tax. Boleh klik iklan tu untuk tahu info lanjut yer.

Tenkiu Mr.Nuffnang & Tenkiu kat bloggers yang kachak cantik yg sudi menabung kat cini yer (^^,)



  

You Might Also Like

12 person(s) poked me!

  1. tahniah sis..syu pon dpt jgk CPUV ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...tahniah untuk kita ber2 lah. Hehehe...

      Delete
  2. yus klik banyak2 nuff ni. hehehe..

    kak, jom join ga :) http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/08/kawaii-august-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear. Nanti akak singgah menabung juga yer (^^,)

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks Marou. Hehe...apple merah ada tak? Hehehe *gurau*

      Delete
  4. whoahhh tahniahh kak! jom fly ke korea.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masuk list je dulu...x sempatla nak fly taon ni.
      White lily pergi dulu, nanti cite kat akak...hehe (^^,)

      Delete
  5. wah tahniah. semoga terus dapat CPUV

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe