D'Aura Spa Putrajaya

Monday, August 11, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Isnin kembali lagi.  Hari ni ofis sunyi sepi sejak pagi, dari level bawah sampai level atas. Semua dah pergi Open House ofis. Yana juga yang malas nak pergi. Hakikatnya lupa hari ni ada open house, kebetulan hari ni datang ofis pakai baju kemeja. Segan lah nak pergi open house, nampak sangat x ikut tema kannn... Tapi xpela, heaven jer duk ofis kalau bos xada kan... Opss...mukadimah yang terlalu panjang.

Sabtu lepas sempat pergi buat treatment kat spa. Dah lama benar x pergi...tapi akak spa tu masih ingat rupanya. Ingat nak buat appointment Jumaat malam, tapi full pulak. Terpaksa pergi Sabtu 8.00 malam. Okay jer...sbb xada program pape. 


Ni ha spa yang Yana selalu pergi kalau di area Putrajaya ni. D'AURA SPA. Putrajaya ni salah satu cawangan dia. HQ dia x silap di Seri Kembangan. Cawangan lain ada di Bandar Baru Bangi. Next appointment 2 minggu lagi. Siap dapat 1 free treatment sebab 1 coupon (8x kali = 1x redeem) dah penuh! Oyeahhh... Kat cni macam2 treatment ada, rambang mata nak pilih. Untuk couple package pun ada. So, xpayah nak pergi treatment sorang2...boleh ajak pasangan (suami) jugak! Kaum² Adam yang suka pergi spa tu...memang sesuai la spa ni. Sebab dia ada pekerja lelaki khas untuk customer lelaki yer... 

Ada cerita sedih juga. Akak spa tu boleh cakap, "Yana, kenapa kulit nampak teruk ni? Kenapa tak jaga? Ni mesti dah lama x ambil supplement kan?" Hambik sebijikkkk....debukkk atas muka!!! Guess what? Memang Yana dah lama btol tinggal supplement...huwaaaa...lepas ni kena amik supplement balik! Xde orang tego pun sebelum ni... Ni dah ada yang tego, xleh biarkan. Setakat jaga kulit muka jer...x cukup, seluruh badan nak kena jaga! Uhukk....mohla kita memanjakan diri  di D'AURA SPA. Servis memang tip top! Recommended!

D'Aura Spa (Seri Kembangan)
C-8-G, BLOCK C, PUTRA WALK, 
JALAN PP25, TAMAN PINGGIRAN PUTRA, 
SEKSYEN 2, 43300, SERI KEMBANGAN, SELANGOR. 
Tel : 03-8938 2088

D'Aura Spa (Putrajaya) 
No 84A, 1st floor, 
Jalan Diplomatik, Presint 15, 
62520 Putrajaya,
Wilayah Persekutuan Putrajaya.
(Beside Domino's Pizza)
Tel : 03-8861 6838

D'Aura Spa (Bangi)
1-21, Jalan8/35
Seksyen 8, Seri Bangi
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel : 03-8922 3828


You Might Also Like

7 person(s) poked me!

  1. Wah2 best ja pegi spa..tak pernah ke spa pn w/pn SIL penah offer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izzeyda, mmg best...boleh release stress juga. Tp sekali pergi, mesti nak pergi lagi. Hehehe...

      Delete
  2. dah dekat sgt dgn sepang boleh la pergi book ni.. oo yana duduk putrajaya ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. KM, ye kak...duduk Putrajaya. Akak duduk sepang?

      Delete
  3. bestnyaaa pegi spa
    MG xpernah lg pergi spa
    manjakan dri kat umah jeee ...huhu

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe