Meh Kongsi: Supplement

Tuesday, August 12, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Entri ni susulan daripada entri D'Aura Spa Putrajaya yang sebelum ni. Ecece...sape yang tatau cerita boleh refer kat entri tu yer. Ermm...wanita dan cantik memang tak boleh nak dipisahkan. Ermm...bukan tak bersyukur dengan apa yang Allah bagi, cuma nak pastikan kurniaan Allah tu dipelihara dan dijaga dengan sebaik mungkin.

Nak cantik, bukan sebab nak pertontonkan untuk orang luar...tapi cantik tu penting untuk membuatkan diri lebih confident untuk berada di sekeliling komuniti luar, x kisah di tempat kerja, di kampus, di shopping mall. Hihihi...yang paling utama dan penting adalah untuk tatapan dan pemandangan encik suami lah kan. 

So, mehla kita berkongsi pasal suplemen yang korang pernah amik. Suplemen ni penting sangat-sangat. "Dah kena supukul baru nak sibuk kan!" Hehe...sape yang selalu amalkan suplemen ni, mehla kita kongsi kebaikan suplemen. Mana taw Yana boleh try. (^^,)

Ni antara suplemen yang pernah Yana amalkan 'dulu'!!!




EPHYRA ~ Ini antara produk yang Yana paling suka...paling cepat nampak kesannya. Seriusss....

Rupanya banyak jenis juga yang Yana amalkan dulu. Walaupun on off, tapi atleast amik juga daripada langsung tak. Ni dah lama tinggal, boleh nampak ketara impact dia. *Rasa nak nangis jap* 

EL MARINO BLANC, product by Elken. Yang ni produk yang Yana tengah amalkan sekarang, recommended by friend. Baru lagi...tengah tunggu nampak kesan dia. Sedap juga air ni, flavour Mix Berries. Nak taw info lanjut, boleh baca kat sini : EL MARINO BLANC by Elken.

 


You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. ida hnya amalkan shaklee je..sbb xefek pd pnyusuan ida..anyway nice share

    ReplyDelete
  2. nampak bagus la supplement ni :)

    Nadyya amalkan shaklee. ok laa jugak.. :)

    ReplyDelete
  3. Hi, why did you stopped taking ephyra?

    ReplyDelete
  4. Hi,why did you stopped taking ephyra?

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe