Raya Blues + Monday Blues

Monday, August 04, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Rasanya belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua bloggers. Cuti raya...cuti blogging juga sebab x berkesempatan nak update cerita2 raya. 

Hurmm...tahun ni tahun ke-2 raya sebagai isteri. Seminggu bercuti tu x cukup puas untuk beraya di kampung sendiri. Almaklumla...nak kena bahagikan cuti. Tapi alhamdulillah...dah selamat balik dan kembali dari kampung.

Hari ni dah start kerja balik selepas seminggu cuti. Tapi xpayah cakap la, harusla masing2 tengah on mood raya lagi kan. Huhhh...xde mood nak kerja lagi. Tambah2 plak hari ni Isnin plak tu...memang mood kerja ke laut lah kan.

1 Syawal : Beraya di Kuala Terengganu, completed family sebelah Incik Suami
Sempat snap gambar bersama Incik Suami. Time ni dah petang, muka pun ikhlas x ikhlas je nak senyum

Selfie 1 Syawal...otw balik dari beraya masa ni
2 Syawal : Pic ni je sempat snap...sebelum keluar beraya - Ummi - SIL - me - Angah -
3 Syawal : Otw nak pergi beraya. Masa ni tengah jammed teruk. Tapi tetap senyum walaupun stress!
Selfie 3 Syawal. Tengok yang belakang tu, siap tido lagi tgh2 jammed. Hehehe...

Kelmarin punya cerita. Masa ni dah selamat sampai di Putrajaya...terus ke kedai mamak. Masing2 kebuloq x makan sejak tengahari. Hampir 7 jam perjalanan...trafik x teruk sangat, certain2 tempat je yang jammed. Tapi kami siap dapat surat cinta daripada PDRM atas alasan "Nombor Plate Kereta Terlalu Fancy". Kihkih...

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1435H/2014M. 
Maaf Zahir & Batin jika ada salah silap atau terkasar bahasa sepanjang tempoh Yana blogging. Semoga silaturrahim sesama kita akan terus terjalin dan ukhwah yang dibina akan terus berkekalan.



You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. Selamat Hari Raya... jemput raya kat blog selalu haha...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe