BB1M 2014 : Tempoh Penggunaan Dilanjutkan Sehingga 31 Oktober 2014

Wednesday, September 17, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Korang mesti cakap cerita pasal Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) ni dah basi kan? Korang punya BB1M untuk tahun ni mesti dah habis pakai kan? 

Sebelum tu nak cakap ALHAMDULILLAH sebab dapat juga BB1M. Sebelum ni memang dah give up sebab sejak April sampai bulan Julai tunggu, UiTM cakap baucer dah habis. Padahal ramai lagi student yang belum ambil. Korang rasa logik tak? Tak kan... Sepatutnya penggunaan BB1M tu sehingga 31 Julai 2014 jer. So, mmg give up nak tunggu stok baucer baru. Tapi tulah...kalau dah rezeki kan, tetiba member bgtaw INED/UiTM ada buat annoucement, tempoh penggunaan BB1M dilanjutkan sehingga 31 Oktober 2014. Tengok ni...



Kebetulan ada masa sebab bos masih outstation, minta excuse pergi UiTM Shah Alam untuk amik BB1M ni. Yeayy...boleh beli text book untuk semester baru ni. X sia2 hantar surat aduan kepada TPM! Terima kasih KERAJAAN MALAYSIA. 

Saja sengetkan!!! (^____^)

Kalau korang yang belum amik BB1M ni bolehla pergi amik yer. Then sesapa yang x sempat habiskan BB1M haritu, sila la cari balik sebab masih boleh pakai sehingga 31 Oktober 2014. Kalau dah lama campak dalam tong sampah tu,selamat jelah yer!

Oh yer...weekend ni dah start kelas. Huwaaaa...no more relaxing weekend! Sebab semester ni boleh dikatakan setiap minggu ada kelas dan terpaksa menapak ke Puncak Alam! Phewwwww.....Ya Allah, tabahkan dan kuatkan hatiku ini untuk menghabiskan sisa2 perjuanganku ini. Amin~

~With Love, YANA AFI MOHAMED~




You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe