Liebster Award #1

Sunday, September 28, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Firstly, terima kasih pada Syahirah Valiant yang sudi tag Yana untuk Liebster Award ni. Tapi sebenarnya ni bukan tag pertama yang Yana dapat. Beberapa bulan yang lalu, ada 3,4 orang blogger yang tag Yana. Tapi sorry sangat2 coz x sempat nak jawab balik sebab kebizian yang melampau pada waktu tu. Rasa banyak betul hutang Liebster Award. Tapi ni entri Liebster Award #1 yang akan Yana jawab. Next time, kalau ada yang nak tag Yana lagi...insyaallah, Yana akan jawab. I'll try my best okay (^^,)


Meh langsaikan 'hutang' soalan daripada Ira :-

1. Pada usia berapakah anda merasakan sesuatu yang perlu anda lakukan adalah satu tanggungjawab untuk anda ?
Sejak rasa diri sudah dewasa. Sejak sekolah menengah hingga sekarang. I'm an independent woman! Oyeahhh!!! Hahaha... 

2. Pandangan tentang blog saya.
Cantik. I love your blog header. Simple yet nice!!!

3. Lagu favourite anda.
Banyak sangat...but mostly english song.

4. Pernahkah anda merasakan sesuatu yang anda lakukan adalah perkara yang sia-sia ?
Tak pernah. Sebab setiap kali nak buat apa-apa, memang tawakkal dan sanggup terima apa jua hasilnya. Never regret okay (^___^) Hihihi....

5. Sejak bila start berblogging ?
2009/2010. Dah lupa lah...sebab dulu blogging suka suki jer..x serius pun dan x berapa aktif.

6. Boleh anda lawat blog saya setiap hari ?
Insyaallah...nak cakap setiap hari tu xboleh janji. Tapi kalau ada masa dan sempat online blog, akak singgah okay. Tapi Ira wajib singgah blog akak juga sebab akak dan menang Segmen Pelancarian Bloglist September (Polaroid) Ira kan...muahaha! 

7. Apakah perasaan anda apabila mengetahui pasangan anda telah curang/ ada orang lain ?
X pasti sebab x pernah alami lagi. Tapi kalau nak bayangkan terkena, say 'Goodbye...Sayonara'. Maybe I'll forgive you but I'll never accept you into my life again!!!

8. Tarikh lahir anda ?
17 November 1987. Jangan lupa wish taw...nak bg hadiah pun bley. Kikikiki...

9. Describe about me.
Comel...nampak sopan santun. I'll try to know you better.

10. Apakah perasaan anda ketika ini ?
Mengantuk...dan badly laziness juga sebab memikior esok dah kerja , pagi sampai tghr tadi kelas di Puncak Alam. Uhukkk...

11. Apakah kenangan manis yang anda tidak dapat lupakan ?
Banyak juga kenangan manis. Selagi x hilang ingatan, selagi tu akan tersemat di ingatan sampai bila-bila, selagi hayat dikandung badan. Ewahhh....hahaha!

"Soalan-Soalan Maut"
  1. Umur dan zodiak anda ?
  2. Hadiah hari lahir yang paling bermakna sepanjang hidup.
  3. Bagi satu (1) je keistimewaan anda (yg paling istimewa dan u really proud of).
  4. Anggota badan anda yang anda paling suka?
  5. Pendapat anda mengenai blog Yana Pink Blossom...jujur yer, jawab simple jer!
  6. Adakah anda follower Yana Pink Blossom? Since when?
  7. Tempat percutian yang paling best anda pernah pergi?
  8. Tempat percutian yang paling anda ingin pergi?
  9. Pantai @ Sungai @ Hutan. Pilih salah satu jer. Bagi sebab pilihan anda tu.
  10. Ringtone handphone yang korang tgh guna sekarang? 
  11. Tolong hadiahkan kata-kata motivasi @ quotes (atleast 1 sentence) yang anda suka kepada saya!


Mangsa Tag:
I'll decide later...hehe, may I ???

~With Love, YANA AFI MOHAMED~


You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. Akak masih tak berkesempatan nk bayar hutang LA yg mbr tag..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. hehehe.. thanks sebab sudi jawab.. orite ~ Ira akan lawat blog akak setiap hari.. In Sha Allah.. kalau Ira tak busy ye :)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe