Super Duper Cute!!!

Tuesday, September 30, 2014


Assalamualaikum w.b.t

Pagi ni hujan lebat di Putrajaya. Alhamdulillah...hujan rahmat. Sebab semalam panas terik dan bad haze kat sini, memang membahayakan kesihatan. Tapi tulah, pagi² dah hujan...sejuk² je rasa, mata pun mula la kuyu semacam jer. Huwarghhhhh....kalau kat rumah ni s0dap tidur agaknya ni...

Apa la yg Max & Bella tengah buat kat rumah tu? Mesti tid0 aje keje nya! Jelessss.....

Meh cuci mata, segarkan mata!

Rain + Cat

Cat on Customer Service Position

Cat + Bean Bag
Yang ni super duper cute...

Semua gambar ni curi daripada internet, banyak² website...hehehe!


~With Love, YANA AFI MOHAMED~



You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. eee...geramnya tengok..kalau mmg betul kucing boleh dok lam opis..ngeee..tiada istilah curi untuk kucing2 yang sangat2 cute miut nie...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe