#61 ~ #64 CPUV Nuffnang

Monday, October 20, 2014


Assalamualaikum w.b.t. 

Entri permulaan pada hari ni adalah entri penghargaan buat Mr.Nuffnang yang baik hati.
Mr.Nuffnang yg x segan², x jemu² menghadiahkan CPUV yang baru kepada blog Yana Pink Blossom.
Walaupun entri di blog ni, segan² silu je nak keluar setiap hari.
Ampun sesangat, bukan disengajakan, tapi kekangan masa yang membantutkan rutin harian ni.


Maaf sebab terpaksa update banyak² sekaligus! Tu menunjukkan memang dah lama x update entri penghargaan buat Mr.Nuffnang. Last update hari tu kat SINI. Walaupun lambat, tapi wajib buat! Alhamdulillah...semoga semua CPUV² yg dapat ni selalu menari² kat blog ni yer.  Thanks juga buat bloggerista yang sudi singgah jenguk² blog 'pemalu' ni. Hihihi... Yana perasan memang ramai juga yang dapat CPUV² ni semua kan, so...congrats semua yer (^^,)

Oh yer....Yana ada terbaca kat 1 blog haritu, tapi maaf sebab lupa blog sape kan, yang pasal CPUV triple tu. Macam yang gambar CPUV kat atas tu, Yana selalu dapat triple macam tu. Katanya Mr.Nuffnang ada masalah sistem eh. Oh...baru Yana taw pasal tu. Dah kerap sangat dapat triple macam tu, tu yang pelik kan. So, kalau dapat triple tu, meaning considered as 1 lah kan! Okay, noted!

LAMIDO Digital Campaign (5th - October CPUV)

Zurich Insurance Contest (6th - October CPUV)

Musee Platinum Tokyo (7th - October CPUV)

Mondelez (Chipsmore) (8th - October CPUV)

Apa pun...bersyukur sebab dapat CPUV baru setiap masa.
Nak pergi blogwalking jap lagi! Yeayyy....

 

You Might Also Like

5 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe