#65 CPUV Nuffnang: British Council - Education UK Exhibition

Thursday, October 30, 2014



Assalamualaikum w.b.t.

Banyak hari juga ni menyepi sejak cuti balik kampung hari tu. PV pun haruslah merundum ni. Lepas ni nak kena up kan balik, bukan senang kan...cuma kena rajin lah hadap blog ni lama sikit. Huhuhu..

Btw, tadi buka akaun Nuffnang, dapat CPUV baru seketul...


Sape² yang ada pasang niat untuk further study tu, boleh la survey² kat website British Council - Education UK Exhibition yang akan datang ke Malaysia bulan depan ni. Mana la tahu ada rezeki & peluang untuk korang kan! Silap² terpilih dapat scholarship! Huntunggggg sangat!!!


The Education UK exhibition is coming soon!

Event details

Date : 8 & 9 November
Time : 1pm - 6pm
Venue : Hall 4, Ground level, Kuala Lumpur Convention Centre
No. of institutions83



Well-known Institution, memang untung la kalau terpilih ni kan!
Jangan lepaskan peluang yer!

Pre-register  for the privilege of entering the exhibition hall 15 minutes ahead of our official opening time and to enter the lucky draw. Please note we are using Eventbrite for pre-registration this time therefore please go through the steps of registration.

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe