Blog Review #4 : Blog Giveaway Section

Tuesday, October 21, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

BR1 | BR2 | BR3

Hari ni nak buat Blog Review yang terakhir. Ermm...pemenang Blog Review ke-4 sebenarnya URL tu dah xboleh pakai, so...decide x perlu review lagi. Huhuhu...mungkin tuan blog dah delete entri GA tu agaknya.

It's okay...kita teruskan review untuk blog seterusnya.


OOuuuuu...sebenarnya blog ni memang blog khas untuk tuan blog join semua Giveaway!
Blog ni milik Anies, baru berusia 18 tahun. 
Hihi....cantik blog dia! Theme color is Baby Blue. Simple, cantik, kemas...
Obviously, adik Anies ni one of K-poppers Fan! 
Hehehe...

Nak tahu lanjut pasal tuan blog Giveaway Section ni, kena follow dulu Boice Legacy (Official Blog) adik ni. Suka baca entri kat official blog dia. (^^,) Student's Life.

Jom p terjah ramai² and follow adik Anies ni.


 

You Might Also Like

5 person(s) poked me!

  1. nama sm laa ;-)

    p/s sy ada send emel...

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak Yana sudi review blog sy XD hihi

    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  3. saya nak terjah juga ! :D

    blog sis pun comel. saya suka header sis ^^,

    ReplyDelete
  4. oh, saya menabung nuffnang sekali kat sini ^^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe