Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Thursday, October 09, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang bermula pada jam 9.30 pagi 9 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 28 Oktober 2014.Sepuluh blogger bertuah akan dipilih untuk memenangi Template Eksklusif untuk Bloglist dari cikkumbang.

Semua blogger dijemput untuk menyertai Giveaway ini sambil berkenalan sesama blogger.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow Blog Sponsor
CikKumbangAzhafizahSyiraLokmanDayangDeno

2. Like Fanpage Sponsor

3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish.

5. Make sure korang tinggalkan link entri di ruangan komen INI & nyatakan Bulan Kelahiran korang untuk memudahkan Cik Kumbang letak di Bloglist mengikut Bulan Kelahiran plus boleh wish birthday nanti (x__X)

TARIKH TAMAT: 28 Oktober 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

Good luck!

Bestnya kalau dapat template eksklusif ni (^^,) 
~With Love, YANA AFI MOHAMED~


You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. Good luck & all d best, Cikna pun dr segmen yg sama....;-)

    ReplyDelete
  2. good luck sis! saya click promoted content sekali ^^,

    ReplyDelete
  3. wahhh mcm best je ni...
    nk join lah
    selamat bersegmen kak yana

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..
    Datang singgah dari GA yang sama,good luck,,all the best yea :) N Done Follow.
    http://ayienawi.blogspot.com/2014/10/giveaway-2014-belog-cik.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe