Hujung Minggu Yang Ditunggu

Friday, October 31, 2014



Assalamualaikum w.b.t.


Salam Jumaat. Horayyy...dah Jumaat, esok weekend! Dah lama tak rasa sangat gumbira bila nak jumpa weekend! Orang lain kemain lagi kan eksaited kalau dah jumpa Jumaat, x sabar nak tunggu weekend. Yana pula, klu Ahad ada kelas, rasa macam malas betul nak jumpa 'weekend'! Korang faham ke apa yang Yana nak sampaikan ni? Hahaha...Ahad esok lusa ni xde class...so yippieeee² lah jawabnya!

Kalau ada kelas hari Ahad, setiap Sabtu tulah nak selak buku study, Sabtu tulah nak buat kerja rumah, Sabtu tulah nak bangun lambat, then Sabtu tulah nak berdating² ngan hubby! So..mostly Saturday memang hari yang memenatkan taw! Haishhh...xboleh merunguttttt! Sabar lah, 2 semester jer lagi nak habis... Insyaallah!

Sebenarnya bukan nak tunggu weekend semata²... tapi nak inform korang, malam ni bermula jam 12.01 pagi, 1 November 2014...Yana akan publish Birthday Giveaway taw! Hehe....tak sabar nak publish. Nanti korang join okay!!! Ni first time Yana buat GA dengan adanya penaja...so, hadiah tu banyak juga lah! So, peluang untuk korang menang salah satu hadiah tu pun tinggi!

Jangan lupa support k...sayang korang sume (^^,) 

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe