Infused Water

Wednesday, October 08, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

INFUSED WATER? Apa tu? Infused Water ni sama juga dengan Detox Water. 
Pernah dengar kan? 
Infused water sangat bagus untuk mereka yang sedang berusaha menurunkan berat badan. Ia merupakan satu alternatif bagi mengelakkan pengambilan gula yang berlebihan di dalam minuman.



Sekarang macam² jenis jus/air yang orang share. Semuanya memang berkhasiat. Senang plak tu nak sediakan.
Sekarang pun memang tengah famous kan!
Yana sendiri belum pernah cuba. Teringin juga nak try...
Insyaallah...


Jom try (^^,) Amalkan gaya hidup sihat. Oyeahhhh !!!

Sumber

*Lain-Lain Resepi : Detox1 | Detox2 | Detox3 | Detox IG

~With Love, YANA AFI MOHAMED~

You Might Also Like

15 person(s) poked me!

  1. Replies
    1. Maunya tak. Tgok buah fresh + sejuk pula kan!
      Hehehe...harusla sedap tengok!

      Delete
  2. nak try jugaklah nanti hehe..
    yus bookmark duluuu.. ;)

    ReplyDelete
  3. aci tak kalau bancuh sunquick + air sejuk? infused jugak kan? haha

    ReplyDelete
  4. nice ! tengkiu kongsi info nie... :)

    ReplyDelete
  5. dah cuba, after bace dlm blog BBL.. memang berkesan. sedap pulak tu.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol ker? Ni yg eksaited nak buat ni... hihihi.
      Thanks kongsi pengalaman (^^,)

      Delete
  6. cube yana try buat nt share cmne rasa...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah...kena pergi beli fresh fruit dulu ni..
      Asyik minum air sejuk kosong je kan, sekali sekala ubah selera...best jgk ni.
      Lagipun berkhasiat kan...

      Delete
  7. wahhhh eksaited nak buat sebab dah tahu resepi hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idea buat Detox Ice Cubes tu sangat awesome! Pernah tengok tak?
      Boleh tengok kat sini : Detox Water Ice Cubes

      Delete
  8. pernah jugak cube dulu..
    smpt berape hari je konon nak kuruih..
    upenye prgnnt
    tak dpt lah teruskan

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe