Pencarian Penaja Sempena "Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom"

Monday, October 20, 2014



Assalamualaikum w.b.t.

Semua nampak tajuk entri tu kan, jelas terang lagi bersuluh. Hihihi... (*___*)
Insyaallah, 1 hingga 30 November ni, Yana bercadang nak publish satu (1) giveaway sempena birthday Yana yang akan datang (17 November) nanti. Waaa...dah tak lama nak bertambah usia.


So, Yana dengan sukacita dan rendah hati nak buka peluang kepada bloggers yang bermurah hati nak jadi penaja a.k.a sponsorship untuk GA tu. Ni 1st time juga Yana cari penaja untuk GA yg Yana anjurkan. Sebelum ni, hanya sponsorship daripada diri sendiri sahaja.

Tapi Yana banyak juga sponsor GA bloggers lain. Sebenarnya memang banyak juga benefit jadi sponsorship ni kan. Antaranya, naikkan trafik blog, tambah Followers + Likers, senang nak blogwalk dan banyak lagi

So, kalau ada yang sudi, boleh PM Yana di Page FB yer.
Boleh klik button di bawah.
Thanks in advance. (^^,)


You Might Also Like

14 person(s) poked me!

  1. nak juga..

    x de fb...minta emel boleh??

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Thanks Kak Sofu. Dah reply your inbox (^^,)

      Delete
    2. Ok...confirm join..hadiah..akan diberitahu dlm masa terdekat ya :)

      Delete
  3. wahhh mcm best je...
    teringin jugak nak jadi sponsor..
    tapi skg xboleh..
    tgh bercuti2 nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's ok dear. Maybe ada peluang untuk next GA kan (^^,)

      Delete
  4. saya pun nak jadi sponsor jugalah :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Cik Balqis, ha'ah...sebab saya dah estimated utk berapa sponsor. X sangka cepat plak penuh tu. Hihi...
      Tapi klu nak jg, still open untuk next GA taw. Just PM yer.
      Thanks for ur support ♥

      Delete

Google+ Followers

Subscribe