Selamat Hari Raya Aidiladha 1435H/2014M

Tuesday, October 07, 2014

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah, Yana dan hubby selamat sampai kat rumah jam 9.00mlm semalam dari Kuala Terengganu. 

Perghhh...heavytraffic kat Highway Karak taw! Hubby la penat driving...kita ni penat duk sebelah x buat apa2. Huhuhu...nak tlg drive pun malas jgk sbb jem kan!


Mama, Hubby & Abah

Tahun ni sambut raya kat kampung hubby jer. Huhuhu....
Semoga ibadat korban kita pada tahun ni diterima oleh Allah s.w.t.

Selamat Hari Raya Aidiladha 1435H/2014M.

*Nota: Kenapa semua pemenang Simple Giveaway & Blogwalking by YANA PINK BLOSSOM, Yana akan settlekan hadiah hari ni atau esok yer. Lambat plak settle sebab balik kampung (^^,)

~With Love, YANA AFI MOHAMED~


You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. Samala kita.....balik kg mentua juga....tp nasib baik kg dekat xda jam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bertuah la kalau x jauh kan... Ni udah le jauh, kena harung jem lagi, serik rasanya!
      Tapi kalau x balik, rindu kg pula kan! Hehe...aptb!

      Delete
  2. heee tula kadang dok seblah pon da rase penat
    kesian plak yang drve tu....
    tapi nak bt cmne kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap kali balik kg mmg penat kan, perjalanan tu yg memenatkan !!!

      Delete

Google+ Followers

Subscribe