CABARAN NOVEMBER #1 ~ 11 TEMPAT INGIN DILAWATI DI MALAYSIA

Monday, November 03, 2014



Assalamualaikum w.b.t.

Cabaran November #1 daripada Kak Kathy R'Bain.
Jom join...1st time ni nak join cabaran berantai macamni (^^,)


CABARAN NOVEMBER #1 : 11 TEMPAT INGIN DILAWATI DI MALAYSIA
(1) Pulau Pangkor
(2) Pulau Tioman
(3) Cherating
(4) Pulau Redang
(5) Pulau Perhentian
(6) Pulau Sipadan
(7) Pulau Manukan
(8) Pulau Mabul
(9) Pulau Sapi
(10) Pulau Kapalai (Tawau, Sabah)
(11) Sarawak (Insyaallah...bulan depan tercapai..hihi!!)

Haha...kebanyakannya semua pulau yer. Sebab pulau² je Yana jarang pergi. Tempat² lain tu semua dah pergi, kalau ada yang belum pergi pun....mungkin sebab x teringin nak pergi! Kehkehkeh... Sarawak tu sendiri banyak tempat nak pergi okay...so, xleh sebut specific place. Insyaallah...bulan Disember ni bakal menjejaki bumi Sarawak buat pertama kali nya. Tahun 2014, complete la semua negeri di seluruh Malaysia Yana dah jejak! Oyeahhh...next year boleh focus luar Malaysia pulak...Insyaallah (^^,)

You Might Also Like

8 person(s) poked me!

  1. Replies
    1. SH, apa yg wow nya??? Free kan berangan....hahahaha!

      Delete
  2. Hehehehe sume pulau tuuuu...
    Semoga trlaksana kak yana....

    ReplyDelete
    Replies
    1. HA, tulah pasal...rasanya memang dah lama x pergi pulau, dah banyak pulau yg x jejak lagi... Best kalau dapat bercuti kat pulau ni...ni bercuti kat tmpt yg ada shopping mall...duit pun cepat habis! Hahaha...

      Delete
  3. Jom ke tawau sis..tak rugi..tu kampung asal kathy tau? Tq sudi sahut cabaran ini. Ada lg cabaran #2&3 yg lebih mudah.

    ReplyDelete
  4. semua pulau. suka jugak pulau2 ni walaupun belum pernah pi semua.^^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe