GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS

Monday, November 03, 2014



Assalamualaikum wb.t.

Nak join GA lagi. Tapi kali ni GA dia lain daripada yang lain. GA ni memang mega & gempak lah!
GA daripada Acik Watie yang begitu baik hati nak bagi hadiah sempena birthday² we alls k.

Klik BANNER untuk join @ info lanjut yer!

Step GA ni memang simple dan mudah. So, nanti birthday korang, mesti dapat hadiah taw!
Hehehe....yang lagi unik, GA ni bermula 1 Oktober 2014 ~ 30 September 2015.
Lama kan...yelah November 2014 ni bersempena bulan kelahiran Yana juga, so...memang kena sangat lah kan! So, kalau Acik Watie nak bagi hadiah, tahun ni je sempat, sebab GA kan tutup September 2015. Muahahaha (^^,)

My DOB : 17 November 1987

You Might Also Like

4 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe