IOI City Mall, Putrajaya

Tuesday, November 11, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Rasanya semua warga Putrajaya dah tak sabar nak tunggu pembukaan rasmi IOI City Mall ni kan. Perghhhh...hebat! Dah bertahun asyik duk ulang alik Alamanda je kan! Lepas ni ada shopping mall lagi besar. IOI City Mall ni akan dibuka secara rasmi pada 20 November 2014 ni, lagi 9 hari okay..."THE COUNT DOWN BEGINS!!!"



Lebih 350 buah kedai yang akan dibuka di IOI City Mall ni termasuk gedung-gedung (flagshop stores), butik (boutiques), restoran (restaurants), cafe (cafes) dan zon hiburan (entertainment outlets). 

Antaranya :-

F & B :
Morgan Fields
Tappers Cafe
Absolute Thai
Sakae Sushi
Fat Burger
Seoul Garden
Stick Arts (Handmade Italian Ice Cream Shop)
Pancake House
Tony Roma's

Coffee's Cafe
Starbucks, the Coffee Bean & Tea Leaf, Chatime, Famous Amos Café, PappaRich, Tappers Café, Teh Tarik Place and many more

Entertainment
Ice Skating Rink (The Largest in Malaysia)
GSC
Jooniper

Fashion
H&M, Levi’s, Guess, Nichii, Kitschen, Dorothy Perkins and lots more!

Others
Pet Lovers Centre
Fitness Concept
The Body Shop
Loccitane
TESCO
PARKSON

Kalau nak senaraikan semua memang banyak yang amat! Nanti kita pergi jelah yer... Hehe (^^,)



IOI City Mall Sdn. Bhd.
Main Lobby (ML)
Two IOI Square, IOI Resort City
62502 Putrajaya.
03-8947 8888 (T) 03-8947 8800 (F)

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. Tengok video nampak macam mewah dan lagi gempak dari alamanda. Kalau dah besar ni taku t tersesat skit. haha. Tak sabar juga nak tgk.

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe