Kekangan Masa Yang Kritikal

Wednesday, November 12, 2014



Assalamualaikum w.b.t.

Tadi sampai rumah dah dekat jam 7.30 malam. Bulan November, bulan yang memang Yana sangat2 nantikan. Korang tahu la kan sebab apa...! Tapi x sangka plak, bulan November tahun ni memang kritikal sibuk nya! Kerja sibuk...hampir tiap hari balik lambat. Kelas plak setiap hari Ahad, setiap minggu... Huwaaaaaa...setiap hari, nak update blog pun x sempat okay! Nak hadap 15 minit pun xsempat. 

Tapi malam ni curi2 masa sekejap update blog, blogwalking, join GA sebab Hubby keluar tengok bola kat Stadium Shah Alam. Hehe...so, sempat la ni nak hadap sekejap. GA sendiri pun x sempat nak promote okay. Huhu....rasa bersalah yang amat kepada semua penganjur, sebab penyertaan agak slow ckit. Nak buat macamana, xde masa nak promote. Huhuhu...






You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe