Khas Untuk "Online Shopaholic"

Tuesday, November 18, 2014

Assalamualaikum w.b.t.

Sape antara korang paling suka online shopping??? Baik mengaku cepattttttt...!!! Hehehe...Yana pun 'hantu' jugak ni sebenarnya. Tambah2 dah hampir2 hujung tahun ni kan...memang banyak sale, jadi rambang mata! Huhhhhh.... 

So, untuk 'spesis' yang suka online shopping macam Yana ni, Yana nak share satu website yang Yana baru je teroka. Macam menarik2 juga produk dia, harga pun memang murah2. Kalau macam Lazada, Mysale, MyDeal, Zalora dan banyak lagi tu...kita dah familiar sangat la kan!




Korang pernah dengar atau shopping tak kat website MILKADEAL ni? Maybe orang lain dah lama tahu pasal MILKADEAL ni, tapi Yana 1st time ni masuk website ni, sebab tu Yana nak share dengan korang. Sebab macam best je kan!

Yang menarik juga, dia ada buat sale RM5/setiap barang....macam2 barang boleh pilih. Macam kedai DAISO tu. Nak sambung shopping dulu. Nanti korang singgah k...manala taw ada yang berkenan di hati. Nak Sign Up terus pun boleh...terus jer DAFTAR SINI.

Babai (^^,) & Good Nyte.

You Might Also Like

5 person(s) poked me!

  1. Wahhhh ! hehe ^^
    macam best je. Ni nak terjah ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best...byk brg2 yg mmg menarik perhatian wlaupun RM5 jer... Hahaha...

      Delete
  2. Saya baru tahu pasal laman web ni . Terima kasih kak sebab share ! :D

    ReplyDelete
  3. wow menarik ni... kena terjah ni..wajib

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe