Thank You Mr.Google

Monday, November 17, 2014

Assalamualaikum w.b.t.


17 November 2014 (Isnin) : Alhamdulillah...hari ni masih diberi kesempatan untuk bernafas di bumi pinjaman Allah s.w.t. selama 27 tahun. Maknanya hari ni sambut birthday ke-27, walaupun bila org tanya umur berapa...kalau cakap 27 tahun mesti orang x percaya! Katanya macam baru awal 20-an. Seriusss...x tipu! Ni bukan nak 'masuk bakul angkat sendiri'! Hehehe...apa pun alhamdulillah masih diberi kesihatan yang baik pada umur lewat 20-an ni. Ermm...dah makin bertambah usia.

Thanks for all the wishes and doa'² kalian buat Yana. Tidak kira di blog, FB, IG, Twitter & one-to-one! Hehehe...semoga Allah juga sentiasa melindungi kalian dan mempermudahkan segala urusan kalian. Sama² kita berdoa agar hajat kita akan dimakbulkan oleh Allah s.w.t. Aminnnnn~

Jeng...jeng...jeng...


Btw, nak say thanks to Mr.Google untuk Google version hari ni. Yana rasa baru tahun ni Mr.Google buat macamni kat Yana. Mungkin dia buat untuk semua user birthday yang ada akaun Google kan! Hehehe...bila klik gambar 'kek google' ni, dia terus directing ke Google+ Account Yana.

Btw, thanks again (^^,)


You Might Also Like

8 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe