[Giveaway] Hello from Canada

Sunday, December 07, 2014

Assalamualaikum w.b.t.

Hello from Canada

Apakah URL blog Doodles of Life?
http://herlifemanual007.blogspot.com 

Hadiah : 10 Canada Fridge Magnet

TARIKH TUTUP : December 21, 2014 at 1:00 AM

Update :
Pic ni untuk menjawab kemusykilan si adik penganjur...hahaha!

You Might Also Like

27 person(s) poked me!

  1. Assalamualaikum.

    Terima kasih ya joined kak. Saya tak letak link akak dulu dekat senarai nama peserta sebab saya tak sure akak dah follow ke tak blog saya. Kalau akak dah follow, just let me know, okay. Nanti, baru saya update sekali lagi,

    Good luck ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.
      Hihi...akak dah update entry and the screenshot as a prove okay (^^,)
      Tqvm dear.

      Delete
    2. Okay kak! Terima kasih ya. Maaf ya sebab gambar dekat followers tu tak sama dengan gambar yang dekat comment. Tu yang confused. Saya dah letak link akak.

      Good luck again ^_^

      Delete
    3. It's ok dear. Akak faham. Tulah...tu mmg gambr lama tahun 2008 lg, nk tkr tapi smpai hari ni x dpt2 lagi...

      Delete
  2. Singgah dari GA yang sama . Good Luck akak

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/12/ga-giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  3. Datang Dari GA yang sama . Good LUCK . Done FOLLOW . Nanti FOLLOW lah kita blik ehh . THANKS . http://muhammadshahril97.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Sudi singgah. Saya dah follow balik.
      Good LUck to u 2 (^^,)

      Delete
  4. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  5. hii. sy singgah dari GA yg sama. salam perkenalan dan good luck! :D

    ReplyDelete
  6. Salam Yana ..Kak Lya Singgah sini dari segmen yg sama ..All The Best !!!
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg sama.gudluck ^^,
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi singgah. Nanti kita melawat awak juga yer (^^,)

      Delete
  8. Datang BW dari GA yang sama.....all the best
    http://kenny977.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang same...goodluck yer :D salam perkenalan dari Germany :D

    jindrisska.blogspot.com :D
    malaysian blogger, currently living and studying in Germany :D

    ReplyDelete
  10. Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe