Senarai Pemenang: Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom

Saturday, December 06, 2014

Assalamualaikum w.b.t.



Alhamdulillah...korang dah ready ker? Yana nak umumkan pemenang Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom. Sebelum tu, sekali lagi, Yana nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada semua peserta dan terima kasih yang tak terhingga juga kepada para penaja yer.

Lambat cket umumkan pemenang ni, jangan marah yer...saja nak buat korang surprise *seriusdenganniat* Kahkahkah.... Berikut adalah pemenang bertuah :-


Mystery Gift  x 1 Top Referral [PM FB: Yana Afi]

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html








Blog Review x 2 dan Bloglist x 3 [PM FB: Syira Lokman]

Blog Review
83
5

Bloglist
24
58
23

Kain Telekung Sulam x 1 [PM FB: Hasrul Hassan]
12

1 Mineral Eye Colour Mary Kay + 1 Free Facial dan 1 Lip Applicator Mary Kay + 1 Free Facial
[PM FB: Sofuriah Hashim]
62
103
*Free Facial untuk pemenang di sekitar Lembah Klang sahaja!

Topup RM5 x 2 [PM FB: Syahira Nadia]
31
14

Topup RM5 x 1 [PM FB: Izwani Eliyana]
81

Barangan Kosmetik x 1 [PM FB: Love Lissa]
92

Shawl x 1 [PM FB: Amy Shah]
36

Blog Review & Bloglist x 3 [PM FB: Wadhihah Hadi]
49
63
24

Novel + Autograf Penulis Eksklusif x 2 [Emailto Anies at kolamhempedu16@hotmail.com]
4
56

Jeng...jeng...jeng!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

GRAND PRIZE WINNER
( 11 )
David Beckham Intimately Yours 1.7 oz/50 ml-ITYTS17 worth RM176.00.
*********************************************************************************

Semua pemenang hendaklah menuntu hadiah daripada penaja-penaja hadiah mengikut format seperti di bawah yer :-


*Nota Kaki: Semua pemenang adalah diminta untuk menuntut hadiah masing-masing dalam tempoh seminggu selepas nama pemenang diumumkan (13 Disember 2014). Kalau korang tak dapat hubungi sponsors, inform kat SINI okay!!! Congratulations genk!!!

You Might Also Like

18 person(s) poked me!

  1. 2, 3 kali check nombor peserta.
    Alhamdulillah menang grand prize.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. terima kasih memilih saya sebagai pemenang

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah , ada rezeki disini :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah mnang... ^_^
    thanks yana & sponsor..
    congrats gak buat yg lain..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe