Serius Penat Bila Tiba Hujung Tahun....

Monday, December 15, 2014

Assalamualaikum w.b.t.


Alhamdulillah...akhirnya semalam adalah kelas terakhir untuk semester ni. Rasa 1 beban dah hilang di bahu. Lepas ni boleh focus untuk final exam jer! Semalam saja ada 2 test & kena submit 4 group assignment. Minggu lepas penat sangat². Dengan kat ofis nak kejar macam² dateline, kelas plak dengan bermacam² jenis assignment kena submit. Minggu lepas tidur paling banyak x teratur, setiap malam kul 3/4 pagi baru boleh tidur sebab hadap assignment!

Minggu ni struggle untuk settelkan semua jenis claim², due date hari Jumaat ni. Sape yang kerja government tu faham lah kan. Tahun ni semua akaun nak tutup awal. Xpela...atleast boleh cuti dengan tenang nanti. "Berkejar² dahulu, bersenang-lenang kemudian!!" Boleh??

Bukti penat sangat²?? Ni ha....tengah² tunggu orang, boleh siap terlelap lagi...dapat terlelap sekejap pun, nikmat dia, Masyaallah...hanya Allah yang tahu masa ni. Hahaha...
  
TQ kepada tukang snap!!! Haha...

Lebih kurang 7 hari lagi kerja...lepas tu nak cuti panjang + final exam! Amik cuti hampir 3 minggu okayy...korang jangan jelessss!!! Horeyyyyy.... Apa cerita korang hujung² tahun ni? Mesti sibuk nak habiskan cuti tahunan & pergi holiday kan? Hihihi....

You Might Also Like

8 person(s) poked me!

  1. good luck yana..walaupun terlelap,tetap nampak ayu..ngee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..Kak.Khaty, ayu lah sebab terlelap dalam 5-10minit jer. Cuba kalau biar dalam sejam lagi, belum tentu ayu macam tu! Kahkahkah...

      Delete
  2. korang?? hmm.. holiday? huu..

    nak buat mcmna. En suami bz waktu org lain cuti. kita pun habiskan itu ini sblum tahun depan nk masuk. ughh..

    budak2 la seronok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah, biasa hjg tahun ni budak² la yang paling seronok.
      Tapi xpela...holiday ni x semestinya hjg tahun kan...
      Ada masa free boleh je pergi bila2 pun....

      Delete
  3. bila badan penat, kat mana2 pun boleh terlelap macam tuh.. sama laa belum lagi bercuti.. ni tak sabar nak bercuti, sian kat anak2 asyik terperuk kat umah jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...musim² cuti sekolah ni mmg biasa parents amik peluang bawa anak² pergi bercuti, mak ayah pun nak habiskan cuti tahunan kan. Ke mana destinasi lepas ni? Hehehe...

      Delete

Google+ Followers

Subscribe