Final Exam Is Over...Say Yayyyy!!!

Thursday, January 22, 2015


Assalamualaikum w.b.t.

TUAN RUMAH dah kembali setelah sebulan lebih menyepi. Uhukkk...sedih. Memang mengabaikan blog ni selama sebulan lebih ni. Nak wish happy new year pun x sempat kat sini.

Al-kisahnya, banyak betul dah berlaku dalam tempoh sebulan ni kan. Apa pun, alhamdulillah...semua nya dapat diatasi dengan sabar dan tabah.

With girl-friends...persahabatan sejak tahun 2005 sehingga sekarang!

Apa pun...say Yeayyyyy dulu sebab final exam baru je habis. Semester ni semua subjek quit tough. Tu yang pening cikit. Last paper hari tu 19hb Jan (Isnin). Lepas paper hari tu terus pergi luncheon ngan besties, hang out, then decide pergi tengok wayang. Dah lama x pergi tengok wayang dengan girl-friends. Biasa pergi dengan husband jer kan. Hari tu tengok cerita "Into The Woods". Cerita tu quit boring untuk tengok di panggung, melainkan tengok di rumah. Sebab cerita dia macam teater muzikal macam tu. Sepanjang tempoh 2 jam tu, boleh kira lah berapa patah je dorang bercakap, the rest semua menyanyi. Boleh bayang tak? Jadi perjalanan cerita tu macam slow cket lah...tambah plak waktu tayangan tu petang, hari bekerja so x ramai orang sangat, memang mengantuk lah! Tapi sebenarnya cerita dia best, combination a few fairytale story macam Cinderella, Little Red Riding Hood, Rapunzel, Jack & The Beans...

Lepas ni boleh selalu update blog...boleh selalu online...boleh keluar berfoya² di hujung minggu...x perlu nak stay up untuk buat assignment or study for test / quiz. Huhuhu...aman hidup ni taw! Semoga kami lulus dengan cemerlang, x sabar nak habiskan baki 1 semester lagi...lepas tu dah boleh graddddd!!!! Yuhuuuuuu....   

You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. Replies
    1. Thanks Kak Khaty. Mmg gembira sgt...especially kalau sampai weekend. Dah lama x merasai nikmat weekend. (^^,)

      Delete

Google+ Followers

Subscribe