[Interior Design] Idea Hiasan Untuk Bilik Kecil

Tuesday, January 27, 2015



Assalamualaikum w.b.t.

Sekarang ni balik rumah dah tak payah serabut fikir pasal buku! Eksaited lagi sebab dah habis exam. Korang boleh imagine tak betapa eksaitednya Yana bila cuti semester. Haha...macam budak² dapat cuti sekolah gitu. Korang jangan muak baca ayat yang sama setiap kali entri baru... Hakikatnya itulah perasaan yang sebenar bila korang sambung belajar secara part time (PJJ). Bukan mudah nak belajar sambil bekerja. Korang akan penat mental dan fizikal. Tapi demi impian dan cita-cita, digagahkan juga diri ni. Mana nak fikir pasal kerja, quiz/test, assignment, rumah, suami, anak kucing.... Banyak benda nak kena fikir. (^_____^)

Sepanjang cuti semester ni, banyak benda terfikir nak buat taw. Perancangan banyak, tapi pelaksanaan tu tak pasti bila. Hahaha... Lately ni mood nak menghias rumah tu membuak-buak. Xtaw lah kenapa. Sebab fikirkan rumah sekarang ni hanya kuarters kerajaan, that's y keinginan tu terbantut. Insyaallah...lagi 2 tahun dapat mendiami rumah sendiri. Masa tu haruslah kaw² menghias rumah. Sekarang dalam misi mengumpulkan idea² reka bentuk dalaman rumah. Jadi interior designer sendiri...seronok kan! 

Yana ada jumpa beberapa idea hiasan untuk bilik kecil. Walaupun kecil, tapi hiasan tampak kemas dan cantik. Berkenan sangat² ni kalau nak buat untuk study room. Seriusss...berkenan btol ni...





Apa pendapat korang? 

Kredit gambar : Thevocket

You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. Comelnye.. wawa suka color hijau tu.. ")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn? Berkenan btol kaler hijau tu...fresh je kaler tu.

      Delete
  2. cantek,kemas,menarik & sedap mata memandang melihat susunan barang dalam bilik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju2...bilik kecil pun still boleh ada perabot kalau kreatif susun atur.

      Delete
  3. kan...kalau design bilik aku macam tu, kecik pun aku tak kisah

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe