2015 ~ Last Semester

Friday, February 27, 2015


Assalamualaikum w.b.t.

Blog ni dah usang, bersawang dan berhabuk. Uhuhuhu...macam biasa lah kan. Bila asyik busy, kalau ada waktu free memang seboleh²nya digunakan untuk rehat semata². Kurang daripada sebulan lagi untuk cuti semester. Huhuhuhu...cepat nya masa berlalu. Kelas untuk semester ni pada 22 Mac 2015. Tapi eksaited x hengat dunia la sebab ni last semester....Insyaallah. Amin Ya Rabbal Alamin.



Semoga dapat tamatkan semester terakhir ni dengan jayanya. Lepas ni dapat genggam Ijazah/Degree. Lagi 1 impian bakal tercapai tahun 2015 ni. Tapi yang lagi penting, Yana nak cuba sedaya upaya semester ni untuk dapatkan DL..Insyaallah. Berharap sangat² ni...masa Diploma dulu, every semester dapat DL...alhamdulillah. Tapi masa Degree ni, belaja secara part time...memang susah nak fokus. DL tu memang ke laut lah kan. Cuma bersyukur sebab masih dapat maintain pointer 3.0 & above je.

Semoga Allah terus kuatkan dan tabahkan hati ni untuk tamatkan pengajian selama hampir 5 tahun ni. Amin. Planning selepas habis belajar ni dah berderet² taw. Hihihi....next time baru cite k planning apa.

Peace (^^,)

You Might Also Like

6 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe