Green Pet #Part2

Monday, March 23, 2015


Assalamualaikum w.b.t.

Minggu lepas Yana ada post pasal Green Pet #Part1. Yana post pada 19 Mac 2015. Tapi sebenarnya 1st day tanam pada 17 Mac 2015. 

Nak tengok gambar 1st day my #green pot tu? Boleh tengok kat SINI.
Dah tengok ke belum? Sekarang tengok pula gambar selepas 6 hari..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Surprisingly, hari ni sampai je ofis terpandang pokok ni atas CPU, terus tersenyum lebar. Cepatnya dia membesar. Padahal hari Jumaat hari tu sebelum  balik dah tengok, macam xada apa² perubahan pun. Hihihi...dalam tempoh 2 hari je terus membesar macamni. Alhamdulillah...semoga terus membesar. Lepas ni kita transfer awak ke 'rumah baru' pulak yer..supaya awak boleh lagi membesar.

Salam Isnin (^^,) Peace 

*Note : Dah lama rasanya x merasa CPUV Nuffnang. Haisshhh...mood blogging ke laut, begini lah jadinya. Bila dah stop...nak mula balik tu memang slow cikit. Nuffnang, please be nice.

You Might Also Like

8 person(s) poked me!

  1. Wah nnt boleh mkn bila dah byk pokok pun dah besar pjg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak, pokok ni bukan untuk dimakan. Hahaha...
      Tapi untuk tapis udara sekeliling...macam air purifier tp yg natural punyer (^^,)

      Delete
    2. Ok ini lawak^^ terbayang sambil menaip sambil petik satu2 pokok tu buat kudapan ala2 taugeh. hihi

      Delete
  2. oic. pokok kesihatan la ni ekk....
    good info ni !

    ReplyDelete
  3. nanti kan.. dah ada anak.. haaa.. teruja lagi teruja dr tgk pokok ni. baru tumbuhan kan? nanti anak pertama kali senyum, pertama kali kentut pun terasa teruja dan comel. haahaaii

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe