IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQSPECKI

Tuesday, March 03, 2015

Assalamualaikum w.b.t.

Klik BANNER untuk join yer (^^,)

Sebelum tu Yana nak ucapkan terima kasih kepada organizer aka Syafiq Specki sebab sudi invite Yana untuk join giveaway beliau yang grand lagi meletop ni. Mana x meletop nya kan...grand prize dia adalah IPHONE 5S.

So, marilah kita beramai² mencuba nasib k...manalah tahu ada rezeki. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia takda sape yang tahu. Hihi...sebenarnya Syafiq Specki dah datang invite pertengahan Februari lagi, tapi sebab masa tu Yana pun x sempat nak update blog...jadi x berpeluang nak join. Nasib baiknya giveaway ni belum tutup lagi.

Okay...Yana dah follow semua syarat². 
Sekarang nak senaraikan mangsa² tag yang seterusnya. Siapa yang x kena tag pun boleh join okay (^^,)

Mangsa Tag (Latest Visitors @YanaPinkBlossom) :

Good Luck my diors (^^,)

https://www.facebook.com/yanapinkblossom | https://twitter.com/yana_afi | https://instagram.com/yana_afi

You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe