Yang Terakhir....

Saturday, March 07, 2015

Assalamualaikum w.b.t.

Yang Terakhir....apa yang terakhir tu? Mesti korang tertanya-tanya. Huhuhu...saja buat tajuk entri yang membuatkan orang tertanya-tanya kan! Hahaha...


Hari tu kan Yana pernah cakap...ni adalah semester yang terakhir Yana di UiTM Shah Alam...insyaallah. Semoga semester terakhir ni dapat dilepasi dengan jayanya. Semester terakhir, maksudnya yuran ni akan jadi yuran terakhir lah kan. Tapi x sempat lagi nak pergi bayar ni. Lagi 2minggu je lagi nak start kelas yang pertama. 

Okayla...malam ni sempat online sekejap...nak pergi blogwalking plak. Jommmm....


Gudnyte (^^,)

You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. 1k je? sikit nya.. sobs.. saya kat sini kena bayar 6k setiap sem... good luck! saya pun tggal satu sahaja semester lagi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghhh...6k? Mahal nya...kat mana tu Amy J? Amik c0urse ape? Kalau 6k setiap sem ni wajib amik pinjaman...klu x, sengkek kita. Hahaha...

      Uitm memang murah je yuran dia, RM100/credit hour...lepas tu tambah sikit yuran lain² tu. Tu yg murah jer....

      Delete
  2. Assalammualaikum and Hye :)
    Saya sedang mencari sponsor :)
    Tiada syarat dikenakan :)
    Sudi tak nak sponsor? :)
    Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
    Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Enonimus...dah reply.
      Nanti emel taw. Hehehe...tq dear (^^,)

      Delete

Google+ Followers

Subscribe