Jindrisska First Anniversary Giveaway

Wednesday, April 15, 2015


Assalamualaikum w.b.t.

Lately ni memang kurang update blog, inikan pula nak join giveaway ke segmen semua ni. Petang ni ada ternampak Giveaway by Jindrisska ni. Rasa teringin nak join sangat sebab Grand Prize dia yang Yana berkenan tu. Tapi kalau dapat hadiah saguhati pun seronok juga. Hahahaha....

So, mehla join...klik banner kat bawah k.. Kalau korang nak taw hadiah apa tu, korang leh klik banner tu juga taw!


"Saya nak menang giveaway ni sebab saya berkenan dengan semua-semua hadiah yang ditawarkan, especially grand prize tu. I'm a fridge magnet collector...hahahaha (^^,)"

Jangan lupa juga join GA ni yer sebab Yana salah sorang sponsor for this GA...dan tinggal 1 hari lagi sebab tarikh tamat GA adalah pada 16 April 2015: Giveaway PROJEK APRIL by Syira Lokman

*Update (Request daripada organizer a.k.a Aisya)
Godek punya godek...terjumpa jgk ni...hehe. Tapi tatau la no ke berapa.

Hehe...kita memang follower awak dari dulu. So, tatau nak cakap dulu follower ke berapa. Hahaha...so, kita dah screenshot ni, hopefully diterima penyertaan ni. Muahahaha~

You Might Also Like

11 person(s) poked me!

  1. Salam yana...terima kasih yer join giveaway kita.... goodluck tau! btw, yana dah follow ker kita? guna nama apa yer? kita xjumpa plak... yana tolong screen shot kan follower kita boleh? terima kasih yer, sorry kalau menyusahkan plak yer... muah! goodluck yer yana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyy...dah update. Nanti Aisya check k (^^,)
      Thank you very much dear~

      Delete
  2. best of luck... :)
    saya datang dari segmen yang sama...

    http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. goodluck untuk anda =)
    salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih yer yana, sebab update kita...lain name dekat follower rupanya yer... :D kita dah update yer :D

    ReplyDelete
  5. singgah BW dari segmen yang sama
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/jindrisska-first-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  7. Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ Jangan lupa join tau. Mesti glamz la.

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama... gud luck dear...
    http://yanishak.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. akhir April baru nak ber blog balik. mcm nilah. menangis tgk GA2 yg terlepas

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe