Lee Min Ho Di Nu Sentral Kuala Lumpur 24 April 2015 (Jumaat)

Monday, April 20, 2015


Assalamualaikum w.b.t.

Om...om...om. Berharap sangat dapat pergi jumpa Lee Min Ho. 
Lee Min Ho akan datang Malaysia 24 April 2015 (Jumaat) ni, jam 5.00 petang di Kompleks Membeli-belah Nu Sentral.
Dia ialah duta bagi satu portal membeli belah online iaitu 11street yang bakal dilancarkan
pada tarikh dan waktu yang sama

Tapi tengok pada masa dan lokasi tu jangan berangan lah kan, dah sah² lahh hari kerja tu, sebab xkan nak cuti @ half-day semata-mata untuk jumpa Lee Min Ho kan. Xada la sampai tahap tu lagi.

Tapi tulah...huhu, susah betul dia nak datang Malaysia. 







Yana ni minat je tengok cite Korea, tapi bukanlah peminat fanatik K-pop yer. Tapi kalau Lee Min Ho, xleh nak kata apa...memang minat habis dengan dia. Hahahaha...

Korang yang ada peluang tu, meh join CONTEST Lee Min Ho ni, mana taw bertuah & menang. 22 orang peminat bertuah yang terpilih akan diberi peluang untuk bergambar bersama Min Ho. Cer la try nasib k... 

Harapan tinggal harapan meh....takpelah, see u in Korea je nanti bulan Julai nanti yer Lee Min Ho (^^,)

Credit Pixa

You Might Also Like

21 person(s) poked me!

  1. Homaiiiii.. i is minat Lee Min Ho jugakssss...

    ReplyDelete
  2. Agak2 die duk hotel mane nanti.. Hurmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afiq Sanji, hehe...xtaw lah plak...mungkin itu maklumat yg dirahsiakan. Kalau x, semua p serbu nanti...hahaha.

      Delete
  3. Nak tanya pkul 5 ptg smpai pkul berapa event yg Minho dtg Malaysia dkt NU Sentral esk??

    ReplyDelete
    Replies
    1. X sure dear...memang dorg x mention sampai jam berapa.

      Delete
  4. ohh maaiii...feveret ni...kim tan!

    ReplyDelete
  5. bgs dia ni..sbb xnak salam dgn wanita muslim..respect

    ReplyDelete
  6. wahhhh ye ke? die dtg ke ari tue? >w<

    ReplyDelete
  7. alamak tak bleh nak join. hadiah dia menakutkan! nanti en suami suh tidur luar. hehe.. baguslah tak fanatik. minat tu biasalah kann

    ReplyDelete
  8. bila tengok adik2 akak suka tengok cite korea --- macam pelikkk!

    Pastu diri sendiri terjebak tengok cite The Heirs --- terus macam opssss Lee min ho hensemmm..ok fine, tahu dah kenapa adik2 akak suka tengok cite korea :)

    P/s: Salam perkenalan yana..

    ReplyDelete
  9. Hahaaaa excited giler kan bila dengar LMH dtg malaysia...
    Ada jugak niat dihati nak pegi jumpa dia tapi sygnya time tue ada kelas.. hehee

    ReplyDelete
  10. Tak tahu pun dia datang ~Haha ! XD #SadLife ==

    ReplyDelete
  11. saya suke tgk running man jek..hehehe...

    ReplyDelete
  12. suka tgk lakonan dia dlm the heirs tu
    ensem!

    ReplyDelete
  13. adehhhh cair ahkak tgok ahdik ne hehe

    ReplyDelete
  14. dulu suka dia..tp skrg dah macam doll plastik sangat muka dia.. dia buat surgery cosmetic jugak ke apa ea?

    ReplyDelete
  15. Samalah kita..suka layan citer korea jer..kpop2 ini tak minat...cuz kebanyakan lagu ost dari dramakorea lagi best..heehee

    ReplyDelete
  16. member saya ada pergi.. dia cakap best sgt2

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe