MyBrain15 : Biasiswa Untuk Penjawat Awam (Tetap)

Wednesday, May 27, 2015

Assalamualaikum w.b.t.

Berita baik buat semua penjawat awam (tetap) yang berminat untuk mendapatkan biasiswa pengajian Master @ PhD. Biasiswa MyBrain15 melalui Kementerian Pendidikan Malaysia kini sudah dibuka yer, mulai 5 Mei hingga 31 Julai 2015.


Kalau berminat nak apply @ info lanjut boleh klik MyBrain15 (Master) @ MyBrain15 (PhD).

Yana ni baru nak  habiskan last semester. Bulan 7 ni baru habis, so...x sempat lah rasanya nak apply biasiswa ni. Tunggu yang next year lah kot. Hehehe...

Tapi biasiswa ni untuk pengajian separuh masa sahaja taw!
Korang yang memenuhi syarat tu boleh la cepat² apply yer...mana lah tahu ada rezeki kan.

Sharing is caring (^^,).
Love, xoxo.

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe