DIY : Old Bulbs (Mentol Lampu Lama)

Tuesday, June 09, 2015


Assalamualaikum w.b.t.

Jom segarkan mata yg dah segan² silu nak membulat tu kan! Hihihi...
Petang² macamni dengan perut yg kenyang after lunch + aircond ofis yang sejuk,
confirmed kuyu jer mata ni...

Ni nak share idea² kreatif DIY menggunakan mentol lampu yang lama...









Comel² kan...kreatif plak tu. Sekarang dah jarang orang pakai mentol bentuk macamni. Tapi kalau ada yang lama tu, boleh lagi lah recycle...ye dak?

Sharing is caring (^^,)
Love, xoxo

Sumber : FB 3dfirstaid

You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. kreatif sangat.. suka tengok yang macam lilin tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn...semua comel²!
      untungnya kalau kreatif macamni...macam² menda boleh buat.

      Delete
  2. Wah...sngt berguna n kreatif

    ReplyDelete
  3. Suka benda2 yng kreatif nie..tambah2 lagi yg kita kitar semula..

    ReplyDelete
  4. cantiklah pulak tp sbb fragile, takutt

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe