Follow Me @snm.yana

Friday, July 31, 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015M/1436H (^^,)

Friday, July 31, 2015 3 Comments

Assalamualaikum w.b.t.

Rasanya masih belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015M/1436H kepada semua kenalan. Hihi...tapi kira lambat lah wish ni, but better late than never...ye dak? Hihi...

Sebenarnya jeles juga la tahun ni sebab x betul2 dapat merasai suasana beraya kat kampung. Balik kampung pun lambat, dan sekejap sangat. Huhu...jeles tengok orang hapdet/haplod pic raya ramai2 tu. Huhu...betul x tipu. Sebab ni kira first time xde pic raya.

Sebab xde pic raya kan...kita update pic pergi holiday...hahaha~

Will update soon.....Holiday @Korea (^^,)


Love, xoxo (^^,)

Monday, July 13, 2015

Senarai Pemenang ~ Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean

Monday, July 13, 2015 15 Comments

Assalamualaikum w.b.t.


Terima kasih kepada semua peserta² yang dengan sabar menantikan keputusan GA ni. Lama nya tertangguh...Yana mohon maaf sangat². Sebab Yana busy dengan final exam sebenarnya. Semalam baru last paper.

Boleh check no.peserta kat sini yer :
SENARAI PESERTA

Hadiah² yang perlu dipos tu nampaknya kena pos after Raya lah kan..sebab orang dah sibuk raya, kalau pos pun rasanya memang x sempat sampai before Raya kan. Sekali lagi Yana mohon maaf di atas kelewatan ni yer...
Dengan ini diumumkan pemenang² yang bertuah tu. Pemilihan pemenang adalah menggunakan cabutan nombor penyertaan yer. 

Wang Tunai RM30 x 1 pemenang (Top Referral)
Contact : Yana

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang [Yoorin Melacolea]
No.3

Sehelai instant shawl benang hitam x 1 pemenang [Munirah Izzan]
No.13

Sekotak mineral coffee x 1 pemenang [Munirah Izzan]
No.17

BVR Collagen x 1 pemenang [Cik Mimi]
No.44

Topup RM10 x 2 pemenang [Maisarah Humaira]
No.41
No.5 (Cabutan Semula)

Topup RM5 x 3 pemenang
No.9 [Nur Syazlia] 
No.1 & No.53 [Mira Syaa]

Jeju Mask x 3 pemenang [Yana]
No.59
No.49
No.33

Keychain Sarawak x 3 pemenang [Yana]
No.36
No.79
No.23

Tahniah kepada semua pemenang yer. Mohon redeem hadiah korang sebelum atau pada 24 Julai 2015 yer. Kalau korang x dapat contact sponsor² seperti pada link tu, boleh contact Yana juga kat SINI yer.

Wednesday, July 8, 2015

Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services

Wednesday, July 08, 2015 8 Comments

Assalamualaikum w.b.t.


Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi Priting Services | Salam. Giveaway uzu kali ni dibawakan khas untuk Sufi Printing Servives . So sesiapa yang menang wang tunai RM1000 cash, bolehlah join GA uzu ni ye..

Hadiah :
Top Referral : RM100 x 1
Random : RM 50 x 18 Pemenang

Mula : 06 Julai 2015 | Tamat : 15 Julai 2015
Pengumuman Pemenang : 16 Julai 2015 (Khamis)

Sufi Printing Services merupakan kedai cetak baju murah yang menawarkan perkhidmatan print baju murah yang mana telahpun beroperasi sejak tahun 2010 lagi.
Sufi Printing Services merupakan pakar dalam menyediakan perkhidmatan mencetak baju untuk badan-badan kerajaan, pelajar kolej dan universiti, pelajar sekolah dan sesiapa sahaja yang memerlukan khidmat cetak baju murah dengan harga yang MURAH, CEPAT dan BERKUALITI. Sufi Printing Services memberi maklumbalas yang yang cepat melalui email, SMS ataupun whatsapp.

Terdapat banyak kedai cetak baju murah di Malaysia tapi kena anda perlu cetak baju murah di Sufi Printing Services? Dengan pengalaman dalam bidang design and print cetak baju murah selama 5 tahun merupakan tempoh yang cukup lama dan sangat berpengalaman dalam bidang ini dan semestinya cetak baju murah di Sufi Printing Services adalah sangat berbaloi kerana perkhidmatan yang cepat tapi berkualiti serta harga yang murah membuatkan cetak baju murah di Sufi Printing Services memikat hati pelanggan dan tidak lupa juga Sufi Printing Services mengutamakan misi dan visi agar kepuasan pelanggan amatlah diutamakan.

Sufi Printing Services adalah syarikat Bumiputra yang telah menjalankan perniagaan mencetak baju sejak tahun 2010. Sufi Printing Services juga telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia bernombor pendaftaran SA0171741-M . Sufi Printing Services mempunyai lesen yang sah untuk menjalankan perniagaan di kedai kami beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.
[ Gambar Di Luar Kedai ]
 [ Gambar Di Dalam Kedai ]

Antara Perkhidmatan yang ditawarkan di Sufi Printing Services :

Uniform F1 

6 Sebab Kenapa Anda Perlu Tempah Dengan Sufi Printing Services :

1. Mempunyai Premis Perniagaan
Kebanyakkan orang akan meragui sama ada betul atau tidak bisnes yang kami lakukan. Sebabnya order kami tawarkan melalui online. Muka tak nampak ape pun tak nampak.. nak transfer duit pun takut kene tipu.. Perkara ni normal dalam dunia Online. Apa bisnes pun akan merasai perkara yang sama. Alhamdulillah setakat ini pelanggan kami berasa yakin dengan kami kerana kami mempunyai premis perniagaan yang sah yang terletak di Ampang Water Front. Gambar premis kami dari luar yang beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.

Kami mengalu-alukan kehadiran anda yang berada di sekitar lembah klang untuk melawat pejabat operasi kami untuk melihat sendiri kualiti cetakkan dan juga jenis-jenis baju yang anda mahukan. 

2. Cara Dan Masa Untuk Deal Tempahan Lebih Mudah 
Bagi yang tak sempat nak datang ke kedai kami atau berada di luar selangor, anda boleh deal melalui email, Facebook, Sms ataupun Whatsapp. 24jam on. Insyaallah kami akan balas semua pertanyaan anda dengan cepat. 

3. Penghantaran Yang Fleksible 
Maksud penghantaran yang fleksible ni adalah, anda boleh pilih sama ada nak COD kat kedai kami ataupun hantar melalui PosLaju. Kalau poslaju tu ada caj la kan.. caj tu poslaju yang tentukan. Kami juga boleh hantar ke tempat anda jika menepati syarat-syarat yang kami kenakan. 

4. Tiada Design? Kami Boleh Designkan :) 
Ramai juga pelanggan kami yang tidak mempunyai design. Dengan kami xde masalah. Kami boleh designkan ikut design yang anda mahukan. Cuma berikan kami idea dan kami akan designkan ikut idea anda. Caj minimum untuk design adalah RM50. 

5. Kami Print Sendiri. Bukan Sub Kilang 100% s
Semua baju yang ditempah kami cetak sendiri. Kami tak sub ke mana2 kilang. Jom kita tgk tempat operasi kami.
6. Harga Boleh Runding Sampai Jadi
Cerita pasal harga anda jangan takut. Insyaallah harga boleh nego sampai jadi. Tapi janganlah sampai mintak harga yang tak logik huhu.. Kalau mahal atau lari dengan bajet anda, sila beritahu kami untuk kami semak semula harga supaya kedua-dua belah pihak berpuas hati :) Ok cukup 6 sebab mengapa anda perlu tempah dengan kami. Insyaallah lain hari kami akan update lagi beberapa sebab untuk menguatkan lagi keyakinan anda terhadap kami.

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 011 3550 5319. Waktu operasi adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi PritingrServices dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Sufi Printing Services , Emas Putih , Lan Careno , Mek Zumbie , Mawar Biru , Ejulz , Nina Mirza , Nizam , Ida Baharum , Inani Hazwani , Yanie Yusuf , Syira Lokman , Faziera , Boni Kacak dan Nadiah Hanum :)

Tuesday, July 7, 2015

Senarai Peserta ~ Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean

Tuesday, July 07, 2015 15 Comments

Assalamualaikum w.b.t.

*UPDATE*

TARIKH GA : 1 JUN ~ 1 JULAI 2015 (11.59 MALAM)

Terima kasih kepada semua yang dah join Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean dan lengkapkan semua syarat². Bagi yang belum join tu, masih ada masa lagi. Yana publish GA ni sempena Ulangtahun Ke-2 perkahwinan kami, selain tu sebab sebulan ni Yana akan busy dengan Research Project & Final Exam taw. So, sebab xnak blog ni sunyi sepi...buat lah GA.

Sementara Yana ada masa free ni, Yana nak blogwalk ke blog peserta² semua yer. Mohon semak dan maklumkan jika ada kesilapan. Senarai peserta untuk GA ni juga akan diupdate dari masa ke semasa yer :

*UPDATE*

Terima kasih sekali lagi kepada semua peserta. Mohon maaf di atas kelewatan untuk kemaskini senarai nama peserta. Memang sibuk sangat² sampaikan xada masa untuk jenguk blog sendiri. Okay...seperti dijanjikan, Yana sertakan senarai nama peserta, mohon semak yer dan inform jika ada silap. Pemenang akan diumumkan pada bila² masa sahaja dengan cara cabutan oleh Dean & Yana.
  1. http://cutiefany.blogspot.com/2015/06/iveaway-1st-anniversary-yana-dean.html 
  2. http://belongtomee.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  3. http://adna2029.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  4. http://cammylia.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  5. http://syazrim.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  6. http://yangbaik.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  7. http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  8. http://www.jiakreatifelt.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  9. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  10. http://www.munirahizzan.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  11. http://www.maisarahsidi.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  12. http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  13. http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  14. http://izzeyda.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  15. http://mirasyaa.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  16. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  17. http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  18. http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  19. http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  20. http://projekabc.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  21. http://www.hajarshikin.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  22. http://eilyasara.blogspot.com/2015/06/2nd-anniversary-yana-dean.html
  23. http://imaneeda.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  24. http://amirahamer.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  25. http://www.kisahpondokkecil.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  26. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  27. http://adriana-contestga.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  28. http://pinky-lynn.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  29. http://atiqahamelya.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  30. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  31. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  32. http://uniquebell.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  33. http://aliatulaiman.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  34. http://syiralokman.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  35. http://fatihahxoxo88.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  36. http://anakbonda.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  37. http://www.ayuzan.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  38. http://www.azhafizah.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  39. http://addinnadiena.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  40. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  41. http://jombercontest.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  42. http://theaniss.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  43. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html
  44. http://www.mamaniza.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  45. http://sallyadan.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  46. http://lestarigiveaway.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  47. http://www.akifimtiyaz.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  48. http://ohresepiku.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  49. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  50. http://ohmysecondblog.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  51. http://www.cekgunorazimah.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  52. http://cahayanurlight.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  53. http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  54. http://hakciptaterpelihara.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  55. http://umikasum.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  56. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  57. http://shapurplegirl.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  58. http://www.duniashida.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  59. http://kontemporarigurl.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  60. http://ummi2m2s.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  61. http://norshamimi.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  62. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  63. http://dot-sn.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  64. http://cikash.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  65. http://typoooh.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  66. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  67. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  68. http://naframedina.blogspot.com/2015/06/giveaway-1st-anniversary-yana-dean.html
  69. http://dilazhari.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean_22.html
  70. http://azlanrumadi.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  71. http://narumihuda.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  72. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  73. http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  74. http://ahlamsjourney.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  75. http://dewqracintakita.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  76. http://kieyrah97.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  77. http://qiyasaad.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html?m=1
  78. http://plannerofmylife.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  79. http://farinahashari.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  80. http://hzinnirah.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  81. http://jnjikita.blogspot.com/2015/06/giveaway-2nd-anniversary-yana-dean.html
  82. Thank you and Good Luck (^^,)

                                                                                                          Love, xoxo (^^,)