Follow Me @snm.yana

Monday, July 13, 2015

Senarai Pemenang ~ Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean


Assalamualaikum w.b.t.


Terima kasih kepada semua peserta² yang dengan sabar menantikan keputusan GA ni. Lama nya tertangguh...Yana mohon maaf sangat². Sebab Yana busy dengan final exam sebenarnya. Semalam baru last paper.

Boleh check no.peserta kat sini yer :
SENARAI PESERTA

Hadiah² yang perlu dipos tu nampaknya kena pos after Raya lah kan..sebab orang dah sibuk raya, kalau pos pun rasanya memang x sempat sampai before Raya kan. Sekali lagi Yana mohon maaf di atas kelewatan ni yer...
Dengan ini diumumkan pemenang² yang bertuah tu. Pemilihan pemenang adalah menggunakan cabutan nombor penyertaan yer. 

Wang Tunai RM30 x 1 pemenang (Top Referral)
Contact : Yana

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang [Yoorin Melacolea]
No.3

Sehelai instant shawl benang hitam x 1 pemenang [Munirah Izzan]
No.13

Sekotak mineral coffee x 1 pemenang [Munirah Izzan]
No.17

BVR Collagen x 1 pemenang [Cik Mimi]
No.44

Topup RM10 x 2 pemenang [Maisarah Humaira]
No.41
No.5 (Cabutan Semula)

Topup RM5 x 3 pemenang
No.9 [Nur Syazlia] 
No.1 & No.53 [Mira Syaa]

Jeju Mask x 3 pemenang [Yana]
No.59
No.49
No.33

Keychain Sarawak x 3 pemenang [Yana]
No.36
No.79
No.23

Tahniah kepada semua pemenang yer. Mohon redeem hadiah korang sebelum atau pada 24 Julai 2015 yer. Kalau korang x dapat contact sponsor² seperti pada link tu, boleh contact Yana juga kat SINI yer.

15 comments:

  1. Pmenang no 67 tu kan double link..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sbb alert. Saya dah buat cabutan semula...

      Delete
  2. sy punya takde masuk dalam list peserta pun? T_T *sedih*
    huhuhu, takpela, tahniah pemenang...

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  4. Saya no.41 dah massage tapi takde respon ...

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang :)

    _____________________

    Reply Your Comment at http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/12/officially-wife.html

    CK baru update yana,cepat baca hihi :p
    >> http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/p/wedding-review.html

    ReplyDelete