Senarai Pemenang ~ Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean

Monday, July 13, 2015


Assalamualaikum w.b.t.


Terima kasih kepada semua peserta² yang dengan sabar menantikan keputusan GA ni. Lama nya tertangguh...Yana mohon maaf sangat². Sebab Yana busy dengan final exam sebenarnya. Semalam baru last paper.

Boleh check no.peserta kat sini yer :
SENARAI PESERTA

Hadiah² yang perlu dipos tu nampaknya kena pos after Raya lah kan..sebab orang dah sibuk raya, kalau pos pun rasanya memang x sempat sampai before Raya kan. Sekali lagi Yana mohon maaf di atas kelewatan ni yer...
Dengan ini diumumkan pemenang² yang bertuah tu. Pemilihan pemenang adalah menggunakan cabutan nombor penyertaan yer. 

Wang Tunai RM30 x 1 pemenang (Top Referral)
Contact : Yana

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang [Yoorin Melacolea]
No.3

Sehelai instant shawl benang hitam x 1 pemenang [Munirah Izzan]
No.13

Sekotak mineral coffee x 1 pemenang [Munirah Izzan]
No.17

BVR Collagen x 1 pemenang [Cik Mimi]
No.44

Topup RM10 x 2 pemenang [Maisarah Humaira]
No.41
No.5 (Cabutan Semula)

Topup RM5 x 3 pemenang
No.9 [Nur Syazlia] 
No.1 & No.53 [Mira Syaa]

Jeju Mask x 3 pemenang [Yana]
No.59
No.49
No.33

Keychain Sarawak x 3 pemenang [Yana]
No.36
No.79
No.23

Tahniah kepada semua pemenang yer. Mohon redeem hadiah korang sebelum atau pada 24 Julai 2015 yer. Kalau korang x dapat contact sponsor² seperti pada link tu, boleh contact Yana juga kat SINI yer.

You Might Also Like

15 person(s) poked me!

  1. Pmenang no 67 tu kan double link..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sbb alert. Saya dah buat cabutan semula...

      Delete
  2. sy punya takde masuk dalam list peserta pun? T_T *sedih*
    huhuhu, takpela, tahniah pemenang...

    ReplyDelete
  3. Saya no.41 dah massage tapi takde respon ...

    ReplyDelete
  4. Blogwalking! tahniah kepada pemenang! :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang :)

    _____________________

    Reply Your Comment at http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/12/officially-wife.html

    CK baru update yana,cepat baca hihi :p
    >> http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/p/wedding-review.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe