Just Comeback!!!

Thursday, August 20, 2015


Assalamualaikum w.b.t.

Susah rasanya nak mulakan semula untuk menaip entri ni selepas dah stop update setelah sekian lama. Makin lama makin malas pula, tapi bila x update, rasa rindu nak blogging pulak. Acane eh? Adoiii....actually banyak betul benda nak cerita kat korang, banyak benda yang dah berlaku kan. Cukup je isu-isu semasa kat Malaysia ni. Sekarang macam² jenis isu hot kat Malaysia kan. 

Untuk permulaan ni, Yana nak cakap ALHAMDULILLAH, SYUKRAN JAZILAN YA ALLAH, sebab Yana dah selamat habiskan final semester Julai lalu. Dan dah selamat dapat result pun. Alhamdulillah...tunggu untuk konvo jer. Akhirnya tercapai untuk genggam degree scroll. Tapi x pasti pula bila konvokesyen batch kami ni. Huhuhu...

Ni nak #throwback masa last day final exam haritu.
Happy nya hanya Allah yang tahu....selepas 4 tahun setengah bertarung secara ePJJ di UiTM ni. Nak habiskan 9 semester ni, dah banyak kampus UiTM kami berpindah randah. Kampus Puncak Perdana, Kampus Shah Alam, Kampus InTEC, lastly Kampus Puncak Alam yang paling lama.



Happy sebab last day untuk final exam masa tu. Tapi sedih juga sebab most probably dah tak jumpa kawan² ni semua. Apa pun, semoga kami semua keep in touch walaupun berjauhan.

♥ Love u alls genk ♥ Sahabat sampai bila²...♥

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe