CPUV Nuffnang #2015

Thursday, October 15, 2015

Assalamualaikum w.b.t.

Lama bebenor menyepikan diri. Boikot sebab blogspot kena block kat ofis! Hahahaha...padahal xde orang kesah pun! Siyes sebenarnya x faham kenapa kerajaan nak juga block blog2 macamni kat ofis. Padahal bukannya sekali hadap blog sampai seharian. Paling banyak pun, sambil2 buat keje, sempat update 1 entry je pun. Kadang2 boleh hilangkan stress keje ofis lagi...

Entahlah...dunia ooo dunia! Eh...sebenarnya entri malam ni nak cerita pasal Mr. Nuffnang ni. Baik hati betul. Dah lama x update blog pun, masih ada CPUV yang berjoget2 kat blog ni. Hehehe... Last entry pasal CPUV ni adalah bulan Jun yang lalu [ENTRI DI SINI]. Lama gile kan?!!! Terharu mak bila tengok masih ada CPUV yang berjoget2 walaupun segan silu je nak berjoget. Hahaha...


Sedar x sedar, dah banyak yang 'Credited' rupanya. Alhamdulillah...ada lah jugak coin2 yang masuk secara pasif. Mekasih eh kepada semua yg sudi singgah walau sesaat dua ketika daku mengabaikan blog ni. Insyaallah, akan ku cekalkan hati untuk cuba meng'update' blog yang sunyi sepi ni. Thanks Mr. Nuffnang and Loyal Nuffnangers. ;)

Thanks a lot (^^,) xoxo.

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe