8 Sebab untuk Dapatkan Huawei Honor 8

Monday, September 26, 2016

8 Sebab  untuk Dapatkan Huawei Honor 8 | Hai Pinky Dolls semua... Harini Yana nak buat review sedikit berkaitan Honor 8. Korang dah boleh mula purchase via Lazada Online taw... Selepas buat pembelian NESCAFÉ® GOLD BLEND® Barista Machine haritu...Yana rasa nak shopping je dengan Lazada tiap² hari...good offers & deals, good products & fast delivery.

Bila dipandang²....rasa berkenan dan teringin pula nak pakai. Honor 8 dengan tagline "Beauty in Your Own Way" dan memang sesuai sangat dengan specs, functions and features yang dimuatkan dalam Honor 8 ni... Honor 8 Color : Gold, Blue, White & Black

8 Sebab  untuk Dapatkan Honor 8
  • [1] Rekabentuk Ekslusif (Craftmanship)  Mempunyai 15 lapisan craftmanship dan dengan 3D effects menghasilkan rekabentuk yang nampak elegan dan ergonomik.
  • [2] Memory  Honor 8 ini didatangkan dengan 4GB RAM bersama-sama 32GB & 64GB Internal Memory. Memandangkan saya suka mengambil gambar dan ia memberi lebih ruang untuk menyimpan gambar² di dalam telefon. Honor 8 juga mampu menyokong External Memory sehingga 128GB Micro SD Card.
  • [3] Kamera  Honor 8 ini mempunyai 12MP Dual Camera (Rear Side) dan 8MP (Front Side). Wowww...best tu. Ia juga ada kebolehan ambil gambar dalam keadaan kekurangan cahaya dan untuk kaki selfie sangat sesuai sebab ada function Perfect Selfie Mode. Awesome!
  • [4] Fingerprint Scanner  Dengan adanya 3D Fingerprint Scanner ni...ia mampu meningkatkan sekuriti telefon. Malah ianya ditambahbaik daripada keluaran terdahulu, iaitu dengan kepantasan 0.4saat unlock. Pantas kan? Pantas tapi selamat. Honor 8 juga menyokong NFC tag read N write. Pemindahan P2P dan SIM / HCE berasaskan pembayaran mudah alih. Kalau korang tak tahu ape maksudnya tu, korang just Google it...atau boleh baca di SINI
  • [5] Bateri Tahan Lama & Fast Charging  Dengan kapasiti bateri 3000mAh, ia disokong oleh Smart Power  yang mampu membuatkan bateri lebih tahan lama. Tambahan pula, dengan teknologi 9V/2A charging, ia memberikan power boost sehingga 47% dalam hanya 30 minit. Dengan cas hanya 10 minit, ia boleh bertahan untuk 2 jam phone-call. Ia sesuai sangat dengan persekitaran kerja saya yang banyak menggunakan telefon dan selalu bekerja di luar pejabat. 
  • [6] Strong Signals  Honor 8 ni dilengkapkan dengan dua antena (double antennae) yang dapat memastikan antena dapat memilih rangkaian yang paling kuat dan pengguna sentiasa mendapat rangkaian yang terbaik.
  • [7] Smart Control 4.0  Smart Control 4.0 bermaksud, korang boleh synchronized telefon ni dengan banyak peralatan elektronik dengan pelbagai jenama antarabangsa yang ada di rumah seperti TV, air-conditioner, DVD Player, Projekter dan banyak lagi. Ia berfungsi sebagai alat kawalan jauh (remote control). Wow...hebat kan? 
  • [8] Harga  Dengan harga bermula RM1,699.00, ia boleh dikatakan sangat berbaloi dan mampu milik dengan specs, functions and features yang dimuatkan dalam Honor 8 ditambah pula dengan beberapa penambahbaikan daripada Honor 7.
Kesimpulannya, dengan ciri-ciri dan kelebihan yang dinyatakan di atas, Honor 8 adalah pilihan smartphone yang bakal menjadi pilihan pengguna. Jadilah antara pemilik Honor 8 yang terawal. Buat pembelian anda di SINI@Lazada. Kenapa perlu beli di Lazada? Kerana set yang disediakan sangat hebat ditambah pula dengan Free Gift yang menarik ditawakan.   

Maklumat Lanjut : Lazada Honor 8 | Laman Rasmi Huawei


Bersempena dengan #MyCyberSale bermula 26-30 September 2016 ni, Lazada ada menawarkan beberapa pakej bundles dengan harga kasih sayang yang sangat menarik...iaitu :

 RM1,699.00 onlyHonor 8 32GB (Black) FREE Honor Hybrid Earphone AM175 + Tempered Glass (Total Worth RM326)
 RM1,699.00 onlyHonor 8 32GB (White) FREE Honor Hybrid Earphone AM175 + Tempered Glass (Total Worth RM326)
 RM1,899.00 onlyHonor 8 64GB (Blue) FREE Honor Power Bank +Honor Hybrid Earphone AM175 + Tempered Glass (Total Worth RM575)
 RM1,899.00 onlyHonor 8 64GB (Gold) FREE Honor Power Bank +Honor Hybrid Earphone AM175 + Tempered Glass (Total Worth RM575)

Love, SNM ♥ xoxo

You Might Also Like

3 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe