Bila Nak Kena Buat Keputusan Yang Sangat Penting?!!!

Monday, September 05, 2016

Assalamualaikum w.b.t.

Lama sguh x update entri... Ni dah masuk bulan September, 3 bulan lagi nak habis dah tahun 2016. Tapi ni kira baru entri ke-8 utk tahun 2016. Korang percaya x??? Ouchhh...actually rindu sguh nak tulis entri kat blog...rindu nak BW, rindu nak join @ buat contest/giveaway. Tapi nak buat macamana, busy yang terlampau. Untuk sape² yang sedia maklum tu kan...Yana sekarang tgh sambung EMAS di UiTM. MasyaAllah...memang busy yang amat. Busy dengan classess, dengan assignments. Rumah dan diri sendiri pun x terurus, ini kan pula blog kan...lagi lah semput². Ini lah nasib Full Time Employer & Part Time Student. Tapi, Alhamdulillah...sebab dapat suami yang very supportive, understanding dan sangat² rajin membantu. Lega sikit...kurang beban.

Oh yer...pertengahan bulan September ni, Yana dah nak masuk Semester 2 untuk EMBA ni, tapi ni belum lagi register untuk subjek Sem2. Sebabnya...hati masih lagi dalam dilema, samada nak teruskan course ni ke x.... Hurmmm...dilema sguh. Honestly speaking, memang rasa macam kurang berminat dengan course ni. Hehe...dah masuk Sem2 baru nak fikir 2x eh... Tulah, dlu amik course ni sebab member yang ajak. Ouchhh...nyesal plak x ikut instinct sendiri dulu... Errmmm...

Ingat nak apply MBA jer...sebab rasanya diri ni memang ngam dengan Management @ HR jer. Mungkin sebab related dengan kerja hari² kan... Siapa yang sedang buat Masters secara Part Time & Coursework? Boleh bagi pendapat x? Kat mana lagi selain UiTM? Iolsss...dalam dilema ni. Xnak continue, rasa macam rugi pula...sebab last semester (Sem1) dah siap submit & present untuk Research Proposal. Kalau xnk continue...nak kena start from scratch... Tapi kalau sambung, asyik makan hati jer...pergi kelas, masuk kelas...tapi kepala ke laut je setiap kali. Sambung Masters pun bukan sebab sijil Masters tu semata², tapi ilmu yg kita minat tu no.1 taw. Hahahaha...


Love, SNM ♥xoxo♥

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. Masih ada masa untuk berfikir dan buat keputusan yg terbaik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi beberapa hari saja ni tinggal untuk fikir. Hihi...
      Insyaallah...doakan saya yer (^^,)

      Delete

Google+ Followers

Subscribe