Ecoworld Family Day 2016

Monday, September 19, 2016

Ecoworld Family Day 2016 | Hari Sabtu lepas, 17 September 2016 berlangsungnya Ecoworld Family Day 2016 di Sunway Lagoon Theme Park. Mula² tu macam malas nak pergi, sebab kalau pergi pun...xdapat nak main kat Water Park (atas sebab² yang tidak dapat dielakkan...hehe). Tapi at last, kena paksa pergi juga.... Redha kan juga lah sebab ni kira 1st time nak pergi Sunway Lagoon. Hahaha...sebelum ni x pernah dan x terasa nak pergi pun.

Tiket dan kupon makan yang diagihkan siap² sebelum hari program.
Seawal 7.30 pagi dah sampai sebab kena berkumpul kat depan Entrance. Tapi tunggu punya tunggu...kul 8.45 macam tu baru boleh masuk, lepas staf² semua ambil attendance, semua berkumpul kat stage yg disediakan khas untuk Ecoworld Family Day 2016, berdepan dengan Splash Pool.
Sakan bergambar sebab sampai awal...haha.

Nampak tak semua baju kaler pink tu? Tu semua Ecoworld Team. Hehe...ni baru sebahagian jer. Jumlah kedatangan Ecoworld Family Day 2016 ni termasuk staf dan family members adalah 2225. Ramai kan...sebab semua staf dari seluruh Malaysia datang, yang team Ecoworld International pun ada datang... So, memang meriah sungguh...

Gimik perasmian Ecoworld Family Day 2016.

Selepas upacara perasmian ni...semua dah boleh pergi jelajah Sunway Lagoon sampai muntah. Hehe...sebab kami x masuk water park, jadi kami habiska masa dengan pusing² jer. Adalah naik 2/3 permainan tu...

Kali ni tak ada nak cerita apa sangat sebab memang x puas hati pergi kali ni. Next time kena datang lagi sebab banyak ceruk Sunway Lagoon ni yang belum kami jelajah. Next time tu kalau nak datang, make sure kena masuk Water park, Extreme park, Nickeledeon Lost Lagoon pun xmasuk...sadis x? Yang kami pergi hanya Scream Park, Amusement Park & Wildlife Park sahaja. Wildlife Park kat situ quite boring...huhu.  


Ecoworld Team...See you next year (^^,)

Love, SNM ♥ xoxo 

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe