[Review] NESCAFÉ® GOLD BLEND® Barista Machine

Tuesday, September 20, 2016

NESCAFÉ® GOLD BLEND® Barista Machine | Siapa penggemar kopi? Yeayyy...boleh geng! Rasanya tak perlu diperkenalkan lagi pasal NESCAFÉ® GOLD BLEND® Barista Machine ni kan. Sebab sebelum ni dah ramai bloggers yang buat review pasal mesin ni...sebelum mesin ni mula dijual di Lazada lagi kan? So far, mesin barista ni hanya boleh dibeli di Lazada sahaja taw... 

1st day Lazada dah mula selling mesin ni pada 14 September 2016 lepas, Yana terus beli. Hahaha...Yana ni dikira one of the readers yang terjebak dan terpengaruh selepas baca review daripada bloggers yang lain. Tak salah lagi bila bloggers dipanggil Social Media Influencer! Hehehe...tambah pula coffee addicted memang macamtu...memang pantang. Lagipun sebelum ni memang guna Nescafe Gold Blend je kat rumah @ ofis. Tu yang terus beli sebab terfikir alang² dah memang guna Nescafe Gold Blend.


15 September 2016 haritu, Yana terima parcel NESCAFÉ® GOLD BLEND® Barista Machine ni. Kemain eksaited nak balik rumah untuk test. Oh ye...sekarang ni Lazada memang masih letak harga promosi iaitu RM239.00, berbanding harga asal RM399.00. Harga pengenalan ni termasuk NESCAFÉ® GOLD BLEND® Barista Machine + Nescafe Gold Blend Jar (200gm) & Refill Pack (170gm). Memang berbaloi sangat harga ni! So, sesape yang belum beli tu...boleh terus pergi beli kat Lazada taw, sementara masih lagi harga pengenalan ni... Beli kat => SINI

The machine delivers a café menu comprising of 5 different coffee styles (Americano, Lungo, Espresson, Latte & Cappucino)


Latte in the making..... (^^,)



Sekarang heaven sungguh bila dapat minum Latte @ Cappucino setiap pagi...di rumah yer. Siap boleh bekalkan encik suami dengan minuman panas lagi....

Hurry up...Grab yours now [LAZADA]

Love, SNM ♥ xoxo

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe