Apa itu Expresstrack.net?

Thursday, October 27, 2016

Apa itu Expresstrack.net? | Assalamualaikum w.b.t & Selamat pagi. Buat online shopper macam Yana ni, setiap hari ada je menunggu parcel muncul kat depan mata. Hehe... Biasanya memang buat alamat ofis jer sebab kat rumah xada orang. Nanti satu hal plak nak kena pergi collect kat pejabat pos. Yana perasan 2/3 harini, nak buka website Pos Laju untuk track & trace memang problem sikit kan? Yana x pasti kalau orang lain boleh buka. Asyik error jer...

Sebab tu Yana google alternatif lain. At last jumpa satu website ni, Expresstrack.net yang memang fungsi dia untuk track & trace juga. Dan lagi mudah sebab ia boleh trace 18 jenis shipping yang available. Korang just masukkan tracking no dan pilih jenis shipper untuk barang korang...


Korang boleh la juga yer : Expresstrack.net

Love,
SNM ♥ xoxo

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe